Ce se întâmplă mâine, 24 iunie, la Zilele Orașului Piatra-Neamț

Preambulul Zilelor Orașului Piatra-Neamț a avut loc în această seară, 23 iunie, cu o slujbă și o procesiune religioasă, cu binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

Citiți și:Procesiune religioasă la Piatra-Neamț, cu binecuvântarea ÎPS Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei

Între 24 și 26 iunie, pietrenii se pot distra în centru, având parte de evenimente cultural-artistice, Gala Generațiilor, festivalul gastronomic „Piatra Food Fest” și super concerte. Pe lângă scena amplasată în Piața Ștefan cel Mare, în Parcul Tineretului va fi și o zonă de relaxare cu muzică mixată de DJ’s cunoscuți.

Programul zilei de 24 iunie

  • 17:00 – Ateliere de meșteșuguri și împletituri coronițe de Sânziene, în Parcul Central
  • 17:00 – Gala Generațiilor (premierea elevilor olimpici, a profesorilor coordonatori și cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie), urmată de program artistic cu talente locale
  • 19:00 – Lansarea albumului „Sânzienele” (concert „Sânzienele”, alături de artiști locali)
  • 21:30 – concert Laura Lavric (Scena Live din Piața Ștefan cel Mare).

Pentru mâine, 24 iunie, am pregătit momente speciale care îmbină tradițiile de Sânziene, momente muzicale și aprecierea pe care o arătăm față de membrii comunității noastre.

Începând cu ora 17, în Parcul Central puteți participa la atelierele de meșteșuguri și împletituri de coronițe de Sânziene.

În Piața Ștefan cel Mare, tot de la 17, va avea loc Gala Generațiilor, în cadrul căreia vor fi premiați elevii pietreni care au obținut rezultate la olimpiadele naționale, alături de profesorii îndrumători, dar și cuplurile care sărbătoresc nunta de aur.

Seara va continua cu lansarea albumului „Cântecul ne este frate” al grupului vocal „Sânzienele” și se va încheia cu un concert susținut de Laura Lavric.

transmite municipalitatea.

FOTO:Municipiul Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate