Ce se va întâmpla cu centralele dezafectate din Piatra Neamț? Consilierii locali PSD, PMP și ALDE nu au uitat nici de Piața Mărăței, Școala nr. 2 și Noul Spital Județean

Amendamentele consilierilor locali ai PSD, PMP și ALDE din Piatra-Neamț la proiectul de buget centralizat al orașului au obținut votul majorității Consiliului Local. Astfel, orașul nostru va scăpa de disconfortul creat de centralele dezafectate dintre blocuri, care în prezent sunt adevărate bombe cu ceas, acestea urmând să devină spații destinate tinerilor și vârstnicilor.

Un alt amendament propus de consilierii locali PSD, PMP și ADLE care a obținut aviz favorabil se referă la regenerarea urbană a Pieței Mărăței, un loc ce pare în prezent abandonat și nu face deloc cinste orașului nostru. Totodată, Școala nr 2 va beneficia de fonduri pentru extindere și pentru construcția sălii de sport, obiective extrem de importante pentru elevi. Același grup de consilieri locali anunță că au reușit să cuprindă în bugetul local finanțarea și redimensionarea de utilități a noului Spital Județean.

Am reușit, alături de colegii mei, să cuprindem în buget finanțarea proiectării și redimensionării de utilitati pentru noul spital Județean. Așa cum știți, președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a obținut finanțare prin PNRR pentru noul spital județean. O investiție necesară și așteptată de toți nemțenii!

Totodată, vreau să vă anunț că am obținut finanțare din bugetul local pentru câteva proiecte speciale pentru noi, cei de la PSD Piatra-Neamț. Astfel, centralele dezafectate din oraș vor fi reamenajate și vor deveni spații pentru tineri (bibliotecă digitală) și vârstnici (centru de activități). Tot la inițiativa consilierilor social-democrați s-a decis alocarea de fonduri din buget pentru un proiect necesar: regenerare urbană Piața Mărăței. Nu am neglijat nici școlile, pentru a căror modernizare sunt fonduri consistente. Un exemplu: extindere spațiu și construcția unei săli de sport la Școala nr. 2.

Vreau să le mulțumesc colegilor mei din PSD Piatra-Neamț pentru implicare și pentru că, iată, împreună putem face lucruri bune pentru orașul nostru!”, a transmis doamna Florentina Moise, Președintele PSD Piatra Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate