Ceahlăul a învins CSM Alexandria acasă, cu 4-0. Pustai: „A venit timpul unei victorii”

CSM Ceahlăul a înfruntat astăzi CSM Alexandria în etapa 4 a Grupei A din faza play-out a Ligii 2.

Confruntarea cu CSM Alexandria a fost penultimul meci acasă, din acest sezon pentru pietreni. Duelul a avut loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11:00, pe terenul central al Stadionului Municipal ”Ceahlăul” din Piatra-Neamț.

După o perioadă de declin a echipei de la ratarea calificării în play-off, când Ceahlăul a suferit două înfrângeri, 1-2 acasă cu Metaloglobus și 1-4 cu FC Argeș la Mioveni, formația nemțeană și-a revenit astăzi spectaculos. Pietrenii au condus încă de la pauză cu 2-0 în meciul cu CSM Alexandria, iar duelul s-a încheiat cu 4-0 pentru galben-negri.

Victoria a fost obținută, totuși, în condiții dificile. Conducerea tehnică a echipei Ceahlăul a anunțat înainte de meci că se confruntă și cu probleme de lot, din cauza accidentărilor: Bogdan Bacalu (accidentat genunchi), Wiredu Akwasi (accidentat umăr), Cristian Copoț-Barb (accidentat genunchi) și Boison Wynney (accidentat cot drept).

”Ne dorim să terminăm totuși primii în clasamentul grupei și cred că a venit timpul unei victorii în play-out. Să nu uităm că suntem CSM Ceahlăul, că am practicat un fotbal plăcut în acest campionat, că trebuie să ne apărăm blazonul și să facem un meci spectaculos. Nu ne-a fost ușor să trecem peste acel meci de la Miercurea Ciuc, dar cred că a venit timpul unei victorii și vrem să o oferim suporterilor noștri. Dacă țelul nostru este să fim primii în grupă, obiectivul celor de la Alexandria este să nu fie ultimii și să mai câștige ceva puncte până la finalul sezonului, așa că nu vom avea parte de un simplu act de prezență din partea adversarilor.”, declara ieri Cristian Pustai, antrenor principal CSM Ceahlăul.

Dincolo de toate aceste aspecte, Ceahlăul Piatra-Neamț are asigurat, matematic, locul în Liga 2.

Hai, Ceahlăul!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate