Ceahlăul joacă mâine în deplasare, în primul meci oficial al anului (LIGA 2)

Joi, 22 februarie, de la ora 19.30, se va disputa meciul de Liga 2 dintre Concordia Chiajna și Ceahlăul Piatra-Neamț. Echipa pietreană va juca în deplasare. Meciul va fi transmis în direct de Digi Sport și Prima Sport. O victorie pentru galben negri mâine i-ar aduce mai aproape de play-off, în primele 6 clasate în Liga 2. La această oră, Concordia e pe locul 8, iar Ceahlăul pe locul 9 în clasament. 

În ajun de meci, Azdren Llullaku, căpitanul CSM Ceahlăul, a declarat: ”Va fi un meci foarte greu, dar suntem pregătiți pentru acest joc și mergem la Chiajna să facem o figură frumoasă și să luăm trei puncte, pentru a ne apropia cât mai mult de play-off. Chiajna are jucători buni la fiecare compartiment, dar și noi suntem o echipă bună. Avem dubluri pe fiecare poziție, ceea ce este bine pentru noi. S-a format un grup bun la Ceahlăul, îmi place ce văd în vestiar, iar acest lucru e un semn bun.”

Astăzi, clubul sportiv a mai anunțat că Ferenc Bajko a acceptat oferta de a lucra împreună cu antrenorul Cristian Pustai la Ceahlăul.

Născut la Brașov la data de 7 mai 1957, noul preparator fizic al clubului nostru a mai lucrat la Piatra Neamț în trecut, la FC Ceahlăul, într-unul din mandatele lui Marin Barbu.

În carieră, Ferenc Bajko a mai colaborat cu Cristian Pustai la Pandurii Târgu Jiu, Rapid București, FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș. Alături de Marin Barbu a mai fost și la Petrolul. Acasă la FC Brașov a fost în staff-urile lui Gabriel Stan și Daniel Isăilă, cu ultimul având activitate și la ASA Târgu Mureș. De asemenea, Ferenc Bajko a fost preparator fizic la Steaua București și FC Vaslui, când acolo a fost Marius Lăcătuș antrenor principal.

Ferenc Bajko va fi preparatorul fizic al CSM Ceahlăul până la terminarea actualului sezon competițional.

a transmis clubul

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate