Ceahlăul Piatra-Neamț a avut o confruntare extrem de dificilă astăzi la Miercurea Ciuc (Liga 2)

În penultima etapă a sezonului regular de Liga 2, astăzi, 10 martie, a avut loc la Miercurea Ciuc meciul dintre FK Csikszereda și Ceahlăul Piatra-Neamț.

Înainte de acest meci, FK Csikszereda (Miercurea Ciuc) și Ceahlăul Piatra-Neamț erau pe locurile 8, respectiv 7 în clasament, deci în afara play-off-ului. Ambele aveau 28 de puncte, dar Ceahlăul ocupa locul 7 pentru că are un golaveraj mai bun.

Prima repriză a început cu un penalty dat în minutul 2 pentru cei de la Miercurea Ciuc. În minutul 3, Richard Jelena a înscris de la 11 metri primul gol pentru FK Csikszereda.

În minutul 23, același Jelena înscrie al doilea gol pentru echipa din Miercurea Ciuc.

În minutul 30, căpitanul ciucanilor, Attila Csuros, a primit cartonaș roșu, iar cei de la FK Csikszereda au rămas în inferioritate numerică. Szilard Gyenge a preluat banderola de căpitan.

În minutul 45, fază dureroasă pentru Ceahlăul. Cortelezzi a reușit să marcheze, dar arbitrul a adjudecat „offside” și a anulat golul pentru echipa pietreană.

În a doua repriză, scorul s-a menținut la fel, așa că la final de meci rezultatul a fost 2-0 pentru echipa din Miercurea Ciuc.

Partida a fost transmisă în direct de Digi Sport și Prima Sport. La Miercurea Ciuc, galben-negrii au fost susținuți de frumoasa galerie de suporteri care nu a lipsit nici de această dată din tribune.

Ultimul meci din sezonul regular pentru Ceahlăul va fi săptămâna viitoare la Piatra-Neamț cu Progresul Spartac. Abia după acest meci se va putea trage o linie și spune clar ce se va întâmpla în play-off cu echipa pietreană, din moment ce minimum două echipe fără drept de promovare vor lua startul în play-off, CSC Șelimbăr și Corvinul.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate