Cei 12 sportivi ai clubului Amprente Moldave se întorc acasă, la Tazlău, victorioși

Sâmbătă, 22 octombrie, în cadrul Complexului Sportiv Apollo din București, a avut loc ediția a XI-a a Concursului Internațional de karate kyokushin „Bucharest Challenge Cup”, organizat de clubul Budo Gym București (președinte Shihan Gruia Docan), sub auspiciile Federației Române de Karate Kyokushin.

Odată cu finalul acestei competiții a luat sfârșit și anul competițional. Felicitări sihan Gruia Docan pentru organizare, pentru invitația de a participa la această competiție și pentru încrederea acordată!

Competiția a fost puternică, cu o concurență mare, cu sportivi bine pregătiți și emoții pe măsură. Au participat 605 sportivi din 47 de cluburi reprezentând 7 țări din Europa: Spania, Republica Moldova, Belgia, Ucraina, Turcia, Bulgaria și România.

Cei 12 sportivi ai clubului Amprente Moldave Tazlău se întorc acasă victorioși reușind să obțină următoarele premii:

  • 3 Locuri I: Nechita Albert, Ungureanu Elena, Murariu Ștefania
  • 3 Locuri II: Călugăreanu Victor, Negreanu Alice, Ungureanu Gabriel;
  • 3 Locuri III: Andriescu Rebeca, Negreanu Sara, Boboc Maia
  • 3 locuri IV: Nechita Daria, Călugăreanu Ștefan, Murariu Daniel

„O competiție puternică cu adversare pe măsură! Cu o pregătire bună la antrenamente, cu o strategie adaptată în ultimul moment în funcție de adversare și cu o dorință imensă de victorie, am reușit să câștig. A contat enorm și faptul că ai mei colegi pitici, împreună cu părinții lor, deși aveau posibilitatea să plece deoarece terminaseră concursul, au rămas să mă susțină și, pentru asta, această victorie le-o dedic.” (Murariu Ștefania, 17 ani)

Clubul își încheie anul cu un număr de 22 de sportivi care au răspuns prezent la toate invitațiile, reușind să marcheze pe harta competițională, comuna Tazlău, din județul Neamț.

Am participat, am luptat și ne-am întors acasă cu premii la următoarele competiții: MOLDAVIAN CHALLENGE CUP – Moinești,  CUPA SENTOKI – Iași, Cupa ȘTEFAN CEL MARE – Piatra Neamț, Cupa CETĂȚUIA LUNCAVIȚEI – Luncavița, DANUBE DELTA CUP – Greci, BUCHAREST CHALLENGE CUP – București, TURNEUL NAȚIONAL –Greci, CAMPIONATUL EUROPEAN DE KARATE KYOKUSHIN, EDIȚIA A XIII-A – Santa Susana, Spania.

Anul 2022 a fost încununat cu succesul sportivilor:  Boboc Maia – campioană europeană și națională, Murariu Daniel – campion național, Călugeanu Ștefan – vicecampion național.

Aducem mulțumiri antrenorului clubului, sempai Ciprian Ursan, pentru implicare, devotament și rezultatele remarcabile obținute.

Felicitări, dragii noștri!

Vă dorim succes în continuare!

Suntem foarte mândri de voi!

a declarat Boboc Adriana, Președintele Asociației Sportive Amprente Moldave, Tazlău

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate