Cinci persoane rănite (printre care și un copilaș de numai câteva luni) în urma unui accident produs la Horia (NEAMȚ)

La data de 2 noiembrie, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Reconstrucției, în localitatea Horia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că în timp ce un autoturism condus de un tânăr, de 22 de ani, din Horia, se deplasa pe strada Reconstrucției, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism ce se deplasa din sens opus, condus de un bărbat, în vârstă de 50 de ani, din Valea Ursului.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 50 de ani și a altor patru pasageri cu vârste cuprinse între 5 luni și 65 de ani, din ambele autoturisme.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier, a transmis în această dimineață Inspector Ramona Ciofu – IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate