Cioban dispărut în zona Farcașa. A plecat cu oile la o stână și nu a mai revenit

L-ați văzut?

La data de 10 august 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la faptul că, în dimineața aceleiași zile, numitul SAVA VASILE, în vârstă de 47 de ani, din Farcașa, a plecat cu oile la o stână, în extravilanul localității Farcașa și nu a mai revenit până în prezent.

Facem mențiunea că la data de 11 august a fost obținut acordul de mediatizare al cazului, de la reprezentanții familiei.

Semnalmente: înălțime – 1.90 m, greutate – 100 de kilograme, păr șaten, grizonat, tuns scurt, ochi albaștri.

La momentul dispariției era îmbrăcat cu: o bluză de salopetă de culoare albastru, pantaloni tip jeans de culoare albastru, fiind încălțat cu cizme de cauciuc de culoare verde iar pe cap purtând o șapcă de culoare închisă.

În perioada de 10-11 august a.c., au fost constituite echipe de căutare, formate din polițiști însoțiți de un câine de urmă, pompieri și jandarmi nemțeni, reprezentanți ai AVPS și Greengold Est, membri de familie și voluntari ce desfășoară activități specifice în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate