Ciprian Boroș, liderul Tinerilor Social Democrați: „Avem nevoie de modele de tineri frumoși, plini de viață, disciplinați, entuziaști”

Ciprian Boroș, liderul TSD Neamț, împreună cu întreaga sa echipă, au fost cei care au pus umărul la organizarea Galei de Premiere Recorder Athletes, un eveniment strălucitor menit să celebreze excelența și dedicarea tinerilor sportivi din clubul local, condus cu pasiune de către Bogdan Barcan. Această seară deosebită a pus în evidență campioni mondiali și naționali, demonstrând încă o dată că județul Neamț poate se poate lăuda cu talente excepționale în sfera sportului.

Într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, copiii și tinerii sportivi din Recorder Athletes au fost răsplătiți pentru efortul și devotamentul lor în antrenamente și competiții. Părinții au fost încântați să vadă că munca depusă de copiii lor este apreciată și că au un sprijin solid din partea comunității și a politicienilor locali.

Evenimentul a beneficiat de susținerea puternică a președintelui PSD Neamț, domnul Daniel Harpa, a președintelui PSD Piatra-Neamț, Prefectul Adrian Nita, a președintei organizației de femei a PSD Neamț, Manager Carmen Elena Nastasă, a președintelui TSD Neamț, Lucian Manole, și a întregii echipe din TSD Piatra-Neamț. Primarul Comunei Dobreni, Vasilica Crețu, a fost de asemenea prezentă și a arătat, încă o dată, că este alături de tineri și de inițiativele lor.

În discursul său plin de emoție, Bogdan Barcan a subliniat importanța sportului ca instrument pentru formarea tinerilor, evidențiind valori precum disciplina, entuziasmul și determinarea care pot fi dobândite prin activități sportive. „Avem nevoie de modele de tineri frumoși, plini de viață, disciplinați și entuziaști,” a declarat el.

Gala de Premiere Recorder Athletes a fost cu siguranță o seară memorabilă pentru comunitatea sportivă din Neamț și pentru cei care cred în potențialul și viitorul strălucit al tinerilor sportivi. Este un pas important în direcția dezvoltării sportului local și a promovării valorilor și talentului tinerilor din zonă.

Am reușit!

TSD Piatra-Neamț a fost partener al Clubului Sportiv Recorder Athletes în organizarea Galei de premiere a performanței acestui frumos și tânăr club din Piatra-Neamț condus de bunul meu prieten, Bogdan Barcan. Avem campioni mondiali și naționali printre acești copii frumoși.

Am văzut copii bucuroși că le este apreciată munca și performanța, am văzut părinți fericiți pentru efortul depus de copiii lor, am văzut colegi de partid care au crezut în acest proiect și au fost încântați de rezultatele acestor sportivi, promițându-le acestora că le vor fi alături și vor susține viitoarele proiecte sau deplasări la campionate interne sau internaționale.

a declarat Ciprian Boroș, Președintele TSD Neamț.

„Felicitări domnului Bogdan Barcan pentru traiectoria sa impresionantă și tuturor sportivilor Recorder Athletes pentru rezultatele extraordinare pe care le-au obținut. De asemenea, o recunoștință specială pentru sponsori și parteneri, pilonii care susțin și încurajează excelența în sport în comunitatea noastră.

Vreau să îmi exprim și aprecierea față de Ciprian Boros, președintele tineretului social democrat din Piatra Neamț și întregii sale echipe de tineri. Efortul și dedicarea lor au fost esențiale în organizarea acestui eveniment deosebit.

Înainte de a încheia, un mesaj pentru toți sportivii: Continuați să visați măreț și să urmăriți excelența în tot ceea ce faceți. Sportul este o forță puternică care unește și inspiră, și sunteți dovada vie a acestui lucru.”

a transmis Adrian Niță, Prefectul Județului Neamț.

Sunt recunoscător pentru fiecare persoană care și-a rupt din timpul său și a fost alături de noi la această gală. Ați făcut acest eveniment posibil și ați adus o energie minunată în sală. 🙌

Mulțumim, Domnule Prefect Adrian Nita, pentru că ati fost alături de noi!🤝

Mulțumesc sportivilor noștri talentați, pentru că ne-au inspirat cu performanțele lor. Sunteți adevărați campioni! 🏆

Mulțumesc din inimă, Ciprian Boroș, pentru contribuția ta esențială la reușita Galei!

Mulțumesc tuturor voluntarilor care au lucrat în culise, asigurându-se că totul a decurs fără probleme. Fără eforturile voastre, acest eveniment nu ar fi fost la fel de reușit! 👏

Această seară a fost despre unitate, pasiune și realizări extraordinare! OSS!

a transmis Bogdan Barcan imediat după încheierea evenimentului.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate