Ciprian Șerban: „Președintele PNL Neamț, George Lazăr, este un mincinos”

Parlamentarii PSD Neamț, au depus zilele trecute două amendamente la legea bugetului de stat pe anul 2023, pentru a fi alocate fondurile necesare pentru eliberarea albiei râului Siret și refacerea podului din comuna Sagna, sat Luțca.

Fondurile solicitate prin cele două amendamente vin în sprijinul Consiliului Județean Neamț, cel care va asigura diferența de fonduri necesară pentru a acoperi valoarea cheltuielilor.

Ieri, 14 decembrie, cele două amendamente au primit aviz favorabil. Astfel, 3,4 milioane de lei vor fi alocați pentru podul de la Luțca, dintre care 2 milioane au fost obținute datorită amendamentelor depuse de parlamentarii PSD Neamț.

Pentru că nici nu se putea altfel, în urma votului celor două amendamente, președintele PNL Neamț, George Lazăr, a lansat în spațiul public un mesaj prin care își însușește meritele, spunând că: „Demersurile pe care le-am demarat, alături de parlamentarii liberali Eugen Țapu-Nazare și Laurențiu Dan Leoreanu pentru rezolvarea problemei de la Luțca nu au rămas fără ecou. Guvernul României, condus de premierul liberal Nicolae Ciucă, a aprobat repartizarea sumei de 3,4 milioane de lei pentru începerea lucrărilor de reconstrucție a podului de la Luțca, în urma unui amendament depus de parlamentarii PNL Neamt.” (George Lazăr).

Noi am tras deja concluzia, vă lăsăm și pe dumneavoastră să faceți același lucru și să vă lămuriți (încă o dată) cum PNL își bate joc de oameni în cel mai josnic mod, mințind și manipulând.

După ce eu și colegii parlamentari PSD am făcut amendamente pentru alocarea banilor necesari începerii reconstrucției podului de la Luțca, am văzut cum președintele PNL Neamț, George Lazăr, se laudă cu munca celor de la PSD, mințind că e o realizare a PNL Neamț.

Aproape că nici nu știi ce să răspunzi unui politician atât de mic care e dispus să coboare atât de jos. Poate e din cauza frustrărilor politice că a fost și a rămas un nimeni în PNL. Poate crede că toată lumea e proastă și el deștept. Poate e doar un mincinos. Nici nu știu ce să mai cred despre singurul care a ajuns în istoria PNL-ului șef fără niciun fel de rezultat electoral.

Amendamentele celor de la PSD pentru podul de la Luțca au fost în sumă de 2 milioane de lei, iar acest mic politician, George Lazăr, spune că a mai adus el împreună cu liberalii de la Neamț încă 3,4 milioane lei. Ori nu e prieten deloc cu matematica acest George Lazăr, ori nu a fost deloc atent la ce s-a votat în Parlament.

Concluzia nu este decât una. Președintele PNL Neamț, George Lazăr, este un mincinos.”, a transmis Ciprian Șerban, Vicepreședintele Camerei Deputaților.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate