Ciprian Șerban: „PSD a eliminat inechitățile dintre pensionarii care au muncit și au contribuit la fel (…) USR a votat împotrivă”

Prin adoptarea Legii pensiilor, PSD a realizat unul dintre cele mai importante obiective politice ale sale: reformarea sistemului public de pensii.

„Ne-am demonstrat consecvența și hotărârea de a face dreptate. Am eliminat inechitățile între pensionarii care au muncit și au contribuit la fel și putem asigura o creștere continuă și sustenabilă a veniturilor acestora.”, a transmis Ciprian Șerban, liderul grupului PSD în Camera Deputaților.

O altă realizare menționată de Ciprian Șerban este încadrarea în termenul stabilit cu reprezentanții Comisiei Europene. De asemenea, acesta a evidențiat îndeplinirea obiectivului de eliminare a pragului de 9,4% din PIB, care, după spusele acestuia, a fost „stabilit cu cinism de USR în PNRR și care însemna înghețarea pensiilor până în 2070.”

Ciprian Șerban a declarat că PSD înțelege pe deplin PNRR și că promisiunea făcută pensionarilor este una sfântă pentru partid. În același timp, el a respins acuzațiile de ignoranță și populism aduse de către USR și Partidul Național Liberal (PNL), afirmând că PSD a demonstrat că este conștient de implicațiile și responsabilitățile asumate în cadrul PNRR.

De asemenea, Ciprian Șerban a felicitat cei 199 de colegi deputați, dintre care 100 sunt membri PSD, care au votat în favoarea Legii Pensiilor, subliniind astfel angajamentul partidului față de pensionarii români. El a evidențiat și faptul că USR a votat împotrivă, subliniind diferențele de abordare dintre cele două partide în ceea ce privește reforma sistemului de pensii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate