Ciprian Șerban, reales lider al Grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților

Partidul Social Democrat a avut astăzi, 31 ianuarie, o şedinţă a forurilor interne, cu o zi înaintea începerii primei sesiuni ordinare a Parlamentului din acest an.

Grupurile parlamentare ale PSD s-au reunit dimineață la Palatul Parlamentului. Ulterior, a avut loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat.

Cu această ocazie, deputatul de Neamț, Ciprian Șerban, a fost reales lider al Grupului parlamentar PSD din Camera Deputaților. Grupul parlamentar PSD este cel mai mare grup din Camera Deputaților, având peste 100 de membri.

„Sunt recunoscător domnului președinte Marcel Ciolacu, Prim Ministrul României, domnului Daniel Harpa, președintele Filialei PSD Neamț, și colegilor mei pentru încrederea pe care mi-au acordat-o realegându-mă lider de grup. Le mulțumesc și îi asigur de aceeași deschidere și colaborare în beneficiul partidului.”, a declarat Ciprian Șerban

Cu prilejul reuniunii grupurilor parlamentare PSD din Senat și Camera Deputaților și Consiliului Politic Național al PSD, deputatul de Neamț a adus în atenția colegilor activitatea parlamentară din sesiunea septembrie – decembrie 2023, inițiativele importante votate și a discutat despre viitor.

Grupurile parlamentare îndeplinesc un rol major în activitatea Camerei Deputaţilor, atât în ceea ce priveşte constituirea organelor de lucru şi de conducere, cât şi în ceea ce priveşte definirea atitudinii şi a poziţiei politice a deputaţilor faţă de proiectele de lege supuse dezbaterii.

Ne așteaptă o nouă sesiune, februarie – iunie 2024 cu priorități și obiective parlamentare foarte bine definite, prin care vom continua programul social democrat pentru România.

a mai precizat Ciprian Șerban.

Sesiunea ordinară care începe mâine, 1 februarie, este penultima din această legislatură parlamentară. În toamnă vor avea loc alegeri pentru mandatele de senatori şi deputaţi din Parlamentul României.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate