Circulație fără semafoare și cu limită de tonaj pe podul de la Pângărăcior

Semaforul de pe podul situat pe DN 15, km: 300 +981, în localitatea Pângărăcior a fost scos astăzi, în jurul orei 14.00.

„Din cauza afluxului mare de autoturisme ce tranzitează zona în aceasta perioadă a sărbătorilor, am discutat cu cei de la Drumuri Nationale să scoată astăzi si mâine semaforul de pe podul din Pângărăcior pentru a fluidiza traficul și a nu crea blocaje în aceste zile când lumea încă mai este în vacanță.

Cât timp semaforul este scos intră în vigoare limitarea tonajului la maximum 30 de tone. Așa cum s-a procedat și până acum, în weekenduri semaforul va fi scos cu respectarea limitării tonajului.
Măsura aceasta este temporară, doar pentru a preîntâmpina blocajele din perioada sărbătorilor.
Exista și posibilitatea ca mâine, dacă nu se mai impune această măsură, să reintroducem semaforul.”
, a declarat prefectul de Neamț, Adrian Niță.

Reamintim că pe acest tronson de drum s-a hotărât ca în perioada weekend-urilor și a sărbătorilor legale circulația să se desfășoare fără semafoare, respectându-se semnalizarea verticală și orizontală existentă. Celor ce tranzitează sectorul de drum menționat le recomandăm să adapteze viteza la condițiile de trafic, prudență și respectarea semnalizării locale instituite, în vederea evitării oricărui eveniment nedorit.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate