Cod portocaliu de furtună în Neamț. Pompierii intervin în mai multe zone

În județul Neamț s-a emis o avertizare de fenomene meteo periculoase pentru această seară. Mai multe zone din județ sunt afectate, iar la fața locului intervin pompierii.

Astfel:

  • SVSU Răucești intervine cu un utilaj pentru degajarea unui copac căzut pe firele rețelei electrice în localitatea Răucești.
  • Forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri și SVSU Roman intervin în municipiul Roman pe strada Mihai Viteazul (în zona Cimitirului Central) pentru degajarea unei crengi căzută peste un autoturism parcat.
  • Forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Războieni și E.ON intervin în localitatea Valea Albă pentru degajarea unui copac căzut peste firele rețelei electrice.
  • SVSU Dragomirești intervine cu un buldoexcavator în localitatea Mastacăn pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil.
  • Un echipaj de pompieri cu o autospecială complexă pentru intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț intervine în localitatea Baratca (comuna Bârgăuani) pentru degajarea unor copaci căzuți pe DN 15 D.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate