Colonelul Claudiu Găman, noua ”achiziție” a AUR Neamț

Claudiu Găman, colonel în rezervă și fost adjunct al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț, recunoscut ca un profesionist de locuitorii județului, s-a alăturat partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)
În cadrul conferinței de astăzi, Claudiu Găman a declarat că în Alianța pentru Unirea Românilor a regăsit principiile care stau la baza comportamentului său în societate, această formațiune politică fiind, după părerea dânsului „singura formațiune credibilă din politica românească”.

„Mulțumesc doamnei deputat Dumitrina Mitrea, mulțumesc domnului coordonator Loredan Marius Popa, pentru încrederea pe care mi-au acordat-o. De asemenea mulțumesc reprezentanților presei pentru colaborarea foarte bună pe care am avut-o de-a lungul anilor. Pentru cei care nu mă cunosc, doresc să menționez câteva repere personale. Sunt absolvent al Facultății de Ingineri-Pompieri  din cadrul Academiei Alexandru Ioan Cuza din București și al Facultății de Științe Economice și administrație publică din cadrul Universității Ștefan Cel Mare, din Suceava. Am obținut un master în siguranța la incendii a construcțiilor la Facultatea de Construcții și Instalații din cadrul Universității Tehnice Gheorghe Asachi din Iași și master în Management Public la FEA din cadrul Universității Stefan Cel Mare, Suceava. În anul 2015 am finalizat studiile doctorale în domeniile: Geografie, la Facultatea de Geografie și Geologie din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Mi-am desfășurat activitatea 25 de ani în domeniul situațiilor de urgență, respectiv la ISU „Petrodava” al județului Neamț, deținând diferite funcții de conducere. În decembrie 2020 am trecut în rezervă. În prezent sunt administratorul unei firme de consultanță pentru securitatea la incendii, protecție civilă, management de proiecte și protecția mediului. Sunt căsătorit, am doi copii și nu am fost membru în niciun partid politic.

Am decis să intru în politică prin AUR din următoarele trei considerente: 1. Îmi iubesc țara, am depus un jurământ pe care îl respect cu toată ființa mea și după ce am trecut în rezervă. 2. Continuitatea  în administrația publică și transferul experienței în politică: am răspuns de gestionarea situațiilor de urgență la nivelul județului Neamț și am cooperat cu toți factorii de decizie din instituțiile și operatorii  economici din județ. Al treilea motiv: valorile fundamentale care stau la baza comportamentului meu în societate, în mediul de afaceri, în cadrul familial sunt respectul, responsabilitatea, devotamentul, integritatea, profesionalismul, echilibrul, principii esențiale pe care le-am găsit și în codul de etică și integritate al AUR.

Viziunea mea politică se fundamentează pe patru piloni: credință, familia, patria, unitatea și urmărește mai multe direcții pe care am să le dezvolt în următoarea perioadă. Sunt convins că AUR, este la momentul actual singura formațiune credibilă din politica românească poate salva România. Și pentru că se apropie sărbătoarea Nașterii Domnului, am să închei prin a aminti  un gând al marelui poet național al României, Mihai Eminescu: „Dumnezeu nu-i în cer, nici pe pământ, Dumnezeu este în inima noastră.”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate