COMES S.A. anunță vânzări record – peste 10 milioane de euro

Succesul COMES S.A. – un exemplu de performanță și inovație în industria echipamentelor speciale

COMES S.A., o companie mecanică de echipamente speciale din Neamț, a anunțat recent rezultate impresionante, înregistrând vânzări record de peste 10 milioane de euro în primele 6 luni ale anului. Această performanță remarcabilă vine în contextul în care criza energetică și invazia Ucrainei au afectat industria de petrol, gaze și energie verde în întreaga Europă. Cu toate acestea, COMES a reușit să contracareze aceste provocări și să se impună pe piață, înregistrând o creștere semnificativă față de anul precedent.

Unul dintre factorii cheie ai succesului COMES S.A. a fost deschiderea punctului de lucru din Constanța, o decizie strategică care s-a dovedit a fi extrem de benefică. Aceasta a facilitat accesul la piața europeană și a contribuit la creșterea vânzărilor în regiune. Anton Măzărianu, CEO-ul companiei, a subliniat că se așteaptă la o creștere și mai mare a marjei de profit în trimestrele următoare, reflectând astfel încrederea în potențialul de creștere al COMES S.A.

Europa rămâne cea mai mare piață pentru COMES S.A., iar în ciuda competiției acerbe, compania se așteaptă la vânzări record în acest an. În primele două trimestre ale anului, COMES și-a menținut ritmul crescut, înregistrând creșteri semnificative atât în vânzările interne, în cadrul reviziei tehnice generale a instalațiilor OMV Petrom, cât și în export, direcționat către țări precum Germania, Franța, Italia, Lituania și Egipt.

Managementul COMES are deja un plan de investiții în derulare în valoare de 5 milioane de euro, concentrându-se pe extinderea halei de producție lansată în 2020, destinată fabricației de echipamente sub presiune de mare gabarit. Această nouă hală industrială va fi a patra unitate producătoare a companiei și va spori capacitatea de producție și eficiența operațională. Prin aceste investiții, COMES demonstrează angajamentul său față de inovație și adaptabilitatea la cerințele pieței într-un sector în continuă schimbare.

COMES S.A. nu este doar o companie de succes, ci și un actor important în dezvoltarea municipiului Piatra Neamț. Prin implicarea sa în proiecte de natură socială și de sănătate, COMES a demonstrat responsabilitatea sa față de comunitate și angajamentul său de a contribui la creșterea și bunăstarea locală.

Cu operațiuni în Europa și în spațiul MENA, COMES S.A. acoperă atât sectorul privat, cât și cel public. Compania se bucură de o reputație solidă în domeniul echipamentelor sub presiune complexe, construită pe parcursul a zeci de ani de experiență. Oferind servicii de proiectare, producție, instalare, punere în funcțiune și întreținere a instalațiilor, precum și controale mecanice, tehnologice și analize metalografice în laboratoare specializate, COMES S.A. demonstrează abilități tehnice de înaltă calitate și un nivel înalt de expertiză.

Pe piața locală, COMES S.A. vede oportunități deosebite pentru viitor. Investițiile fără precedent în domeniul energetic, fondurile europene consistente și tehnologiile de nișă, cum ar fi reactoarele nucleare modulare, hidrogenul și gazele naturale din Marea Neagră, reprezintă direcții promițătoare pentru creșterea companiei. COMES se află într-o poziție unică pentru a profita de aceste oportunități și de a-și consolida poziția de lider pe piața echipamentelor speciale.

În concluzie, succesul COMES S.A. în primele 6 luni ale anului reprezintă un exemplu de performanță și inovație în industria echipamentelor speciale. Prin abordarea strategică, investițiile în dezvoltare și angajamentul față de calitate și responsabilitate socială, COMES se impune ca un jucător important în Europa și în regiunea MENA, contribuind la creșterea economiei și dezvoltarea comunităților locale.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate