COMES SA, alături de delegația română la Expoziția Nucleară Mondială din Paris

Compania nemțeană COMES S.A. s-a alăturat în aceste zile delegației române prezente la Expoziția Nucleară Mondială din Paris.

Acest eveniment reunește reunește factorii de decizie din industria nucleară civilă.

Pe măsură ce întreaga lume caută să construiască rețele electrice curate, este fascinant să vedem noi modele de tehnologii avansate pentru a satisface această cerere.

Pe agenda de lucru de la Paris s-a numărat semnarea contractului AtkinsRéalis și Canadian Commercial Corporation | Corporation commerciale canadienne (CCC) cu Nuclearelectrica Oficial pentru furnizarea de inginerie, tehnologie și achiziție de scule și componente de reactoare în sprijinul prelungirii duratei de viață a reactorului SNN Unitatea 1 CANDU de la Centrala Nucleară Cernavodă, contract evaluat la aproximativ 750 de milioane de dolari.

În cadrul ceremonei au participat Mary Ng, ministrul pentru Întreprinderi Mici, Promovarea Exporturilor și Comerțului Internațional al Canadei, Dan Drăgan – secretar de stat în Ministerul Energiei din România, Teodor Chirică, președintele Consiliului de Administrație al SNN, Bobby Kwon, președinte și director general, CCC, Ian Edwards, președinte și director general, AtkinsRéalis și Joe St. Julian, președinte, Nuclear, AtkinsRéalis.

De asemenea, a avut loc un schimb de opinii privind legăturile din ce în ce mai importante dintre industria franceză și industria românească, în cadrul evenimentului de business networking GIFEN- Romatom Oficial.

Multe întâlniri! Și multe lucruri de făcut!

a transmis compania COMES într-un comunicat.

FOTO: COMES SA

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate