Compania APA SERV: COMUNICAT cu privire la situația serviciului de alimentare cu apă la domiciliul unde locuiește primarul Andrei Carabelea

În urma articolelor publicate anterior cu privire la bypass-ul peste contorul care înregistrează consumul de apă potabilă la domiciliul primarului Andrei Carabelea, Compania Apa Serv a transmis următoarele:

COMUNICAT DE PRESA

Tinand cont de informatiile aparute in mass-media cu privire la situatia furnizarii serviciului de alimentare cu apa la domnul Carabelea Andrei, va prezentam urmatoarele:

Luand in considerare faptul ca, de-a-lungul timpului Compania Judeteana Apa Serv SA  a fost un subiect intens politizat, mai ales de partidul din care face parte domnul Carabelea, la momentul constatarii situatiei prezentate  nu am considerat oportun sa o facem publica, intrucat am fi avut  acelasi comportament ca si acestia.

Situatia, la momentul 03.11.2023 s-a prezentat astfel:

Salariatii companiei, cu ocazia inlocuirii contorului de bransament, au depistat un eventual by-pass in caminul ce deservea un utilizator al companiei, ruda cu domnul Carabelea Andrei. Precizam  ca la momentul deplasarii in teren a salariatilor companiei nu cunosteam faptul ca acolo locuieste  familia Carabelea.

Cu aceasta ocazie s-a intocmit procesul verbal, iar semnatarul acestuia este doamna Carabelea Florina.

Dupa intocmirea acestui proces verbal, compania a procedat la transmiterea la locatia respectiva a unei notificari cu scopul de a remedia situatia descoperita, conform procedurilor companiei.

Compania nu a putut avea vreo suspiciune de frauda la adresa respectiva intrucat se inregistra lunar un consum de apa.

Precizam ca nu am dorit promovarea in spatiul public a acestei situatii, doar am aplicat procedurile de lucru, ca pentru orice alt utilizator.

a transmis Compania APA SERV

Articolele publicate anterior pot fi citite mai jos, click:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate