Comunicat de presă cel puțin comic de la Dreapta Unită

Am primit un comunicat de presă cel puțin comic de cei care se numesc Dreapta Unită.

În acest comunicat, cei de la Dreapta Unită ne spun că sunt un nou grup politic format din USR, PMP și Forța Dreptei și că reprezintă o alternativă la coaliția rea PSD-PNL.

Noi le recomandăm celor de la Dreapta Unită Neamț să aprindă lumina, deoarece, dacă privim scena politică de la Piatra-Neamț, PNL și PSD sunt într-o alianță la nivel național și în opoziție la nivel local, iar cei care teoretic sunt acum membri ai Dreptei Unite sunt, de fapt, aliați cu PSD și PNL: PMP este alături de PSD, iar cei de la USR sunt alături de PNL, fără să mai menționăm că Forța Dreptei îl are ca șef pe Ludovic Orban, cel care l-a propus candidat pe primarul actual al PNL la Piatra-Neamț.

Așadar, acești membri ai Dreptei Unite trimit un comunicat spunând că sunt alternativa la PSD și PNL, dar, de fapt, se află în aceeași cadă politică cu PSD și PNL și se spală reciproc pe spate.

Mergeți, domnilor de la Dreapta Unită, și cântați la altă masă electorală, deoarece la Neamț lumea râde de voi. Liderii Dreptei Unite la Neamț își iau salariile prin bunăvoința PSD și PNL și ei reprezentă alternativa la PSD și PNL? Voi ați citit comunicatul înainte de a fi trimis la presă? Cam cât de naivi îi credeți pe alegătorii din Neamț?

Cumunicat-DU-28-01-2024

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate