Comunicat de presă PSD Neamț: Precizări privind desemnarea candidaților la alegeri

În urma informațiilor apărute sâmbătă în presa locală, dorim să facem următoarele precizări:

Ședința de vineri de la sediul PSD Neamț a avut un caracter informal, cu scopul de a trece în revistă mai multe analize, așa cum au rezultat din sondajele interne comandate de PSD, dar și pentru a contura viitorul staff de campanie pentru alegerile europarlamentare.

Pe parcursul discuțiilor, au fost pronunțate mai multe nume ale unor politicieni locali, așa cum au reieșit din sondaje. Facem însă precizarea că la fel de bine plasați sunt și membri ai organizației noastre, pe care i-am luat în considerare pentru această FOTOGRAFIE de moment a tendințelor electorale din Piatra Neamț și Roman.

Analizele pentru a desemna un candidat sunt însă mult mai complexe și țin cont și de capacitatea de creștere sau scădere a unui candidat sau a primarului în funcție. Mai mult decât atât, astfel de decizii se iau prin vot în cadrul forurilor de conducere ale organizației, iar noi nu suntem în prezent în acel punct.

În final, ne arătăm toată deschiderea către transparență, apreciem interesul presei pentru organizația noastră și asigurăm că atunci când vom lua o decizie în privința candidaților noștri, îi vom prezenta onest și asumat într-o conferință de presă.

Vă mulțumim pentru înțelegere și reiterăm dorința noastră de a avea un dialog deschis și sincer cu presa neamțeană.

comunicat PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate