Concert Caritabil „DARURI PENTRU ÎNGERI” – „Nu suntem bogați dar avem multe de dăruit” (Sorin Poclitaru)

Decembrie este luna în care majoritatea dintre noi așteptăm să primim cadouri, îl așteptăm pe Moș Crăciun în căldura căminului nostru, alături de cei dragi, cu masa îmbelșugată. Ne-am învățat cu gândul că decembrie este despre a primi și prea puțini dintre noi ne mai gândim și să dăruim. Și mulți dintre noi suntem atât de prinși de Spiritul Sărbătorilor încât uităm că lângă noi sunt și oameni pentru care Crăciunul nu este decât o altă zi în care să rostească “Nu am”. O altă zi în care trebuie să facă față frigului și foamei, în care să își șteargă lacrimile și să spună copiilor “Poate la anul…”

Acestor oameni, pe care noi nu știm a-i vedea, le aduce alinare Asociația Născută Înger. Dar sunt atât de mulți copii care, în loc de Moș Crăciun, așteaptă măcar un colț de pâine, încât resursele asociației sunt ca o picătură de apă într-un ocean.

Așă că, niște oameni simpli au hotărât să pună mână de la mână și să fie ajutoarele lui Moș Crăciun, să strângă Daruri pentru Îngeri, pentru ca îngerii să poată duce bucuria acolo unde acum sunt doar lacrimi, printr-un eveniment caritabil, organizat pe 13 decembrie, de la ora 18, la Cinematograf Mon Amour.

Sorin Poclitaru, Cosmin Vaman, Walter Ghicolescu, Formația ATN, Flavio Amariei și copiii care sunt în grija asociației Născută Înger, vă vor oferi o seară plină de magie, în care să vă reamintiți că, de fapt, Crăciunul este despre dragoste, armonie, dăruire iar profitul obținut din vânzarea biletelor și sponsorizări vor aduce bucuria sărbătorilor și la cei mai puțin norocoși.

Prin acest eveniment, organizatorii, Elite Group Events Piatra Neamț și Asociația Folkul Acasă în Realitate – Gura Humorului, doresc să demonstreze că schimbarea vine de la fiecare dintre noi. Că împreună putem să facem diferența, că oamenii sunt buni, au doar nevoie de un impuls, că noi, comunitatea, suntem forța ce contează.

Nu suntem bogați dar avem multe de dăruit. Nu suntem decât niște oameni care au ales să-și pună, o zi, inima la dispoziția celor care au nevoie de un pic de dragoste. Priviți în ochii unui copil care primește întâia dată o portocală. Veți înțelege că fericirea poate fi o portocală, poate fi un pătrățel de ciocolată, poate fi un piept cald de mamă care să dea din caldura pregatită pentru copiii ei, o firimitură care să țină de cald unui suflet trist. Veniți lângă noi, împreună putem fi acel mare suflet al unui oraș, suflet care face lumea să se învârtă.” – Sorin Poclitaru

Prețul unui bilet este 50 de lei. Biletele pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a cinematografului Mon Amour sau direct de la organizator. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre eveniment și despre cum puteți pune umărul, Diana Bonteanu, reprezentantul Elite Group Events vă stă la dispoziție la numărul de telefon 0733/914.772

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate