Concert de colinde „Iisus, bine-ai venit“, la Biblioteca Județeană

Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț găzduiește concertul de colinde „Iisus, bine-ai venit“, susținut de corul bărbătesc „Cântec Sfânt“, coordonat de Cătălin Brahonschi, și de Trupa Tagma, coordonat de prof. Costel Buzincu, miercuri, 13 decembrie 2023, începând cu ora 17:00, în Sala Cupola.

Corul bărbătesc „Cântec Sfânt“ a luat ființă la strana Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh“ din Piatra-Neamț, în anul 2003, din binecuvântarea și purtarea de grijă a Părintelui Paroh Gheorghe Mocanu, sub a cărei duhovnicești oblăduiri se află și în prezent.

Dirijorul și coordonatorul acestui cor este Cătălin Brahonschi, absolvent al Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima“ din Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamț. De asemenea, în rândul membrilor acestui cor se găsesc absolvenți de studii muzicale sau teologice.

Repertoriul acestui grup coral este unul foarte divers, de la cântările liturgice, interpretate atât coral, cât și psaltic, până la cântări patriotice și folclorice acompaniate.

Corul are un portofoliu bogat de evenimente muzicale realizate, fiind prezent pe majoritatea scenelor din județ și din vecinătate.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate