Concursul național de karting ”Cupa Pietricica” Piatra-Neamț: bucurie și fair play

ilustrație

Într-un weekend plin de entuziasm și adrenalină, în zilele de 25 și 26 iunie 2023, a avut loc Concursul național de karting „Cupa Pietricica”, un eveniment organizat de Palatul Copiilor Piatra-Neamț. Competiția a fost posibilă datorită sprijinului financiar acordat de Ministerul Educației și colaborării cu ISJ Neamț, Primăria Piatra-Neamț, Inspectoratul de Jandarmi Județean Neamț, Ambulanța Piatra-Neamț, Poliția Locală Piatra-Neamț și Inspectoratul de Poliție Județean Neamț.

Profesorul Cerbu Constantin de la Palatul Copiilor Piatra-Neamț a fost un susținător consecvent al concursului și a reușit să coordoneze cu succes cele două secțiuni principale ale evenimentului: kartingul la Sala Polivalentă Piatra-Neamț și competiția de îndemânare pe bicicletă însoțită de cunoștințe de legislație rutieră, desfășurată pe Platoul Curții Domnești Piatra-Neamț.

Zeci de copii și adolescenți pasionați au luat cu asalt pista de karting de la Sala Polivalentă, demonstrând îndemânare și curaj în timpul competiției. Participanții s-au bucurat de o atmosferă plină de entuziasm și de o concurență fair play. Toți participanții au fost răsplătiți pentru eforturile lor deosebite cu diplome, medalii și cupe, mulțumită implicării și generozității inspectorului școlar Steluța Postolică, patronului restaurantului Cusos Piatra Neamț și directorului Palatului Copiilor Piatra-Neamț.

Palatul Copiilor Piatra-Neamț, alături de partenerii săi, a reușit să creeze o experiență memorabilă pentru toți cei implicați în Concursul național de karting „Cupa Pietricica”. Competiția a demonstrat importanța implicării comunității în promovarea activităților recreative și sportive pentru copii și tineri și necesitatea unui poligon funcțional care să poată găzdui astfel de evenimente în viitor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate