Conferința de la Bicaz despre postul cu apă și rugăciune a fost o reușită

În data de 30 octombrie 2022 a avut loc la Bicaz o întâlnire cu Cezar Elisei, autorul cărților Calea mea și Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă ; cu participarea părintelui Mihail Popa și a părintelui arhimandrit Hariton Negrea de la Mănăstirea Petru Vodă.

Silviu Bogdan Ardeleanu, în marea lui generozitate, a donat aceste cărți pentru cititorii bibliotecii din Bicaz.

„Îi mulțumesc din suflet în numele tuturor celor care vor citi aceste cărți. Să-i dea Dumnezeu bine, după inima bună a dumnealui!”, a transmis Mariana Calinescu.

Cezar Elisei:

„Conferința de la Bicaz despre postul cu apă și rugăciune a fost o reușită mai ales grație prezenței între noi a părintelui Hariton, starețul Mănăstirii Petru Vodă și a părintelui Mihail, paroh din Bicaz.

Timp de 4 ore încheiate am vorbit și ascultat experiențe despre post și parcă nu ne-a mai fost foame niciodată, precum povestea cândva vrednicul de pomenire părinte Iustin Pârvu.

Mulțumiri din suflet domnului Silviu-Bogdan Ardeleanu, cel care a organizat acest eveniment, domnului Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz și tuturor celor prezenți care au avut răbdarea să asculte până în final toate cele relatate.

Dumnezeu să ne ajute pe toți să ținem calea cea bună și dreaptă a mântuirii!”

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate