Conferința Națională Salvamont 2023, Stațiunea Durău, Județul Neamț

Deschiderea oficială a fost onorată de participarea reprezentantului Consiliului Județean Neamț la această festivitate, Dl Vicepreședinte Adrian Păduraru .

În ultimii 10 ani, implicarea consiliului județean în dezvoltarea unui turism sustenabil și creșterea gradului de siguranță a turiștilor în zona înaltă a Masivului Ceahlău s-a făcut în primul rând prin investițiile subsțantiale și dotarea de ultima generație a Serviciului Public Salvamont Neamț.

Îi multumin D-lui Președinte Ion Asaftei și D-lui Vicepreședinte Adrian Păduraru pentru mesajele de susținere a activității echipelor de salvare montană -Salvamont România și pentru aprecierea activității derulate de noi .

Salvamont NEAMT

Vreau să transmit felicitările mele sincere și aprecierea profundă către Serviciul Public Județean SALVAMONT NEAMȚ pentru dedicarea și profesionalismul lor excepțional. Munca voastră neîncetată și pasiunea pentru salvarea vieților sunt o inspirație pentru noi toți. Sunt mândru să fac parte din acest eveniment și să contribui la dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a serviciilor de salvare montană din România.” ( Adrian Păduraru)

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate