Conflict violent într-o familie din Neamț: în urma altercației un bărbat a ajuns la spital

La data de 19 octombrie a.c., în jurul orei 16:20, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au fost sesizați cu privire la un conflict ce are loc, într-o familie din localitatea Pipirig.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între un bărbat în vârstă de 36 de ani și mama sa în vârstă de 71 de ani, ambii din localitatea Pluton, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul i-ar fi adresat femeii în cauză amenințări și ar fi exercitat asupra acesteia acte de violență.

În conflict a intervenit fiul mai mic, în vârstă de 34 de ani, care ar fi fost lovit cu un cuțit de bărbatul de 36 de ani, victima fiind transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, fiind emis un ordin de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au dispus efectuarea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunilor de amenințare şi violență în familie, iar în urma administrării materialului probator, bărbatul de 36 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate