Consilierii județeni PNL se vor opune azi unui proiect pentru un nou spital la Neamț

Pentru că reprezentanții Ministerului Sănătății au cerut realizarea unor documentații tehnice suplimentare pentru noul spital din Neamț, o dată realizate, acestea trebuie aprobate în Consiliul Județean. Timpul de realizare a fost foarte scurt și documentele au fost terminate pe ultima sută de metri, motiv pentru care ieri s-a programat ședință de consiliu județean pentru azi.

Deoarece aproape de fiecare dată PNL se opune la orice propune PSD, iată că și azi consilierii județeni liberali vor vota contra acestui proiect sau se for abține de la vot. Motivația va fi aceea că nu au avut timp să studieze proiectul, o motivație penibilă deoarece peste 90% dintre consilierii județeni, de la toate partidele, nu studiază nici un proiect ci votează cum li se indică de la partid. De multe ori ei habar nu au ce votează dar fac pe interesanții pe la ședințe.

Aceleași motivații cu timpul prea scurt pentru studierea unor proiecte au fost folosite de majoritatea consilierilor județeni din opoziție, indiferent de partid, doar că acum vorbim despre un nou spital, adică despre cel mai important lucru pentru viața oamenilor din acest județ. Dacă nici acum nu se pot lăsa la o parte orgoliile politice însemnă că nu ne mai facem bine.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate