Consilierii locali PSD propun ca banii necheltuiți pe achiziția clădirii telegondolei să se dea bătrânilor cu venituri mici

Consilierii locali PSD propun ca banii cu care se dorește achiziția clădirii telegondolei să se folosească într-un alt mod, mult mai corect decât cel al acoperirii unor mârșăvii care deja au fost plătite cu vârf și îndesat.

Aceștia au inițiat un proiect de hotărâre prin care banii cu care domnul primar vrea să cumpere telegondola încă o dată, să fie alocați pensionarilor cu venituri mici, pentru a putea trece iarna.

De ce? Pentru că suntem solidari cu vârstnicii din Piatra-Neamț, NU cu hoții care au administrat telegondola! Pentru că trăim vremuri grele. Pentru că soluția noastră pentru telegondolă este să fie recuperați banii de la firma care a administrat-o și care a făcut jaf. Pentru că noi punem oamenii pe primul loc: nu ne dorim să avem cazuri de bătrâni care mor de frig în case, în timp ce hoții stau în huzur! Am fi complici la furt și complici la tragedii!

Nu ne dorim, așa cum propaganda primarului încearcă să vă convingă, să rămânem fără telegondolă. Vrem dreptate: când cineva fură, nu acoperim furtul cu banii celor cinstiți!

Oameni buni! Ce ați alege? Să susțineți o hoție sau să ajutați pensionarii să traverseze iarna?”, a transmis Florentina Moise, Președinte al Organizației PSD Piatra Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate