Consilierii locali PSD Roman solicită alocarea a 60% din bugetul local pentru rezolvarea problemei infrastructurii de apă

Consilierii locali PSD Roman solicită alocarea a 60% din bugetul local pentru rezolvarea problemei infrastructurii de apă. Propunerea pe care consilierii PSD Roman au făcut-o primarului la întâlnirea de ieri pe tema bugetului pentru acest an este aceea „de a se renunța la cheltuielile inutile, iar bugetul Romanului să fie concentrat pentru rezolvarea adevăratelor probleme din oraș.”, a transmis Oana Bulai, președintele PSD Roman.

„Prioritățile romașcanilor trebuie să fie și ale Primăriei.

Vi se pare normal ca Primăria Roman să aibă prinsă în buget suma necesară pentru reabilitarea a 5 străzi, în condițiile în care li s-a atras atenția de către Apaserv că sub acestea se află conducte care trebuie înlocuite? Ce înseamnă asta? Asfaltezi acum străzile pentru ca mai apoi să vii să le spargi pentru a schimba conductele? Asta înseamnă să fii un primar gospodar?

Este datoria primarului să vină cu o viziune pentru următorii ani și să fie un bun gospodar!

Este un lucru pe care PNL nu l-a demonstrat în Roman în cei 14 ani de când reprezentanții săi conduc Primăria, având în vedere gravitatea situației cu care ne confruntăm, una pe care nu o regăsim în celelalte orașe din Neamț care sunt sub contract tot cu Apaserv.

Dacă la alții s-a putut, la noi de ce să nu se poată?

Interesul care ar trebui să conteze este cel al romașcanilor! Romașcanii vor o infrastructură de apă măcar la stadiul de subzistență, care să funcționeze în limita bunului simț.”, a mai transmis Președintele PSD Roman, Deputat Oana Bulai.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate