,,Contribuie la schimbare, nu la degradare” – O nouă acțiune de ecologizare organizată de Primăria Târgu Neamț și Direcția de Asistență Socială

Primăria Orașului Târgu Neamț, împreună cu Direcția de Asistență Socială, au organizat o nouă acțiune de ecologizare, alături de persoanele beneficiare de ajutor social, în speranța că munca le va fi apreciată, iar oamenii care „confundă albia Ozanei cu groapa de gunoi” vor pune capăt acestui obicei dăunător. Aceste acțiuni vor continua, cu speranța că maldărele de gunoaie vor dispărea în cele din urmă.

Pentru că modul în care tratăm natura reflectă modul în care ne respectăm pe noi, avem certitudinea că locuitorii orașului vor păstra curățenia așa cum o fac în propriile case.

Mai multă grijă pentru ceea ce avem…Am avut norocul să traim intr-o zonă deosebită cu micul nostru oraș așezat sub aripa padurii și pe malul Ozanei, dar toată frumusețea aceasta e știrbită de acțiunile noastre. Din păcate albia râului e confundata de unii cu groapa de gunoi. Astazi și ieri , am participat la o noua acțiune de ecologizare, alături de beneficiarii de ajutor social.

Indiferent cate acțiuni de ecologizare vom avea, ține de noi toți să putem îmbunătăți situația, să fim mai vigilenți in a sesiza daca anumite persoane sau mașini își „uită” deșeurile pe albia râului sau in alte zone ale orașului, sa încurăm și alte persoane din jurul nostru să facă acest lucru.Vă invit să pornim o campanie sub deviza: “Contribuie la schimbare, nu la degradare” prin care in fiecare luna să acoperim o zonă a orașului unde apar astfel de probleme. Nu e nevoie decât de puțin simț civic și puțină implicare. Este suficient să sesizați atunci când observați asemenea “ prieteni” ai mediului înconjurator.„, a transmis Apopei Vasile.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate