Copii cu care ne mândrim – elevii școlii din Girov au făcut performanță la faza națională a competiției „Prietenii Pompierilor”

În perioada 27 – 30 mai 2022, elevii Școlii Gimnaziale „Prof. Gheorghe Dumitreasa” din comuna Girov au participat, în calitate de câștigători ai fazei județene, la Etapa Națională a Concursului Tehnic Aplicativ Sportiv „Prietenii Pompierilor” desfășurat la Satu Mare.

Echipajul de fete, coordonat de dna dir. Prof. Lisenche Mihaela, a obținut locul III, iar echipajul de băieți, coordonat de dl. prof. Bordei Cristian, a obținut locul I și dreptul de a reprezenta România la Etapa Internațională a Concursului Tinerii Pompieri ce se va desfășura la Celje, Slovenia, în perioada 17 – 24 iulie 2022.

Rezultat este o încununare a efortului depus în antrenamente și competiții anterioare.

Menționăm că în anul 2014 s-a obținut locul II, iar în anul 2018, locul III cu ambele echipaje. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea Primăriei Girov, a șefului SVSU Girov și a sponsorilor care au ajutat cele două echipaje: dl. dr. ing. Vasile Pop Silaghi – Bussines Agro Consulting SRL, dna director Brândușa Andronic – Prodprosper SRL. La faza județeană, elevii au fost sprijiniți de TCE 3 Brazi.

Felicitări tuturor!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate