Copiii de la grădinița „Vasile Alecsandri” au fost vizitați de polițiștii nemțeni pentru o lecție de educație rutieră (IMAGINI)

Responsabilizarea celor mici cu privire la acţiunile lor astfel încât să fie în siguranţă reprezintă o prioritate pentru poliţişti. La data de 3 iunie, în cadrul colaborării permenente cu unitățile de învățământ, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman, au realizat întâlniri cu copii preșcolari.

Copiii din cadrul Grădiniţei,,Vasile Alecsandri”, din municipiul Roman, au fost vizitaţi ieri, 3 iunie, de ,,prietenii,, lor, poliţiştii Biroului Rutier Roman, pentru o lecţie de educaţie rutieră.

Lecţia a fost adaptată vârstei fragede a copiilor, aceştia fiind angrenaţi în activitatea de învăţare într-o manieră distractivă şi interactivă.

Întrebarea adresată de polițiști copiilor ,,Cum ne ajută regulile de circulație?” le-a trezit interesul şi competivitatea micuţilor, fiecare dintre aceștia împlicându-se activ în acordarea de răspunsuri, care mai de care mai amuzante și bineînțeles corecte.

Cei mici au învăţat să nu se joace pe drumurile publice sau în apropierea acestora, să se deplaseze doar pe trotuar și să traverseze strada doar pe trecerea pentru pietoni, fără a alerga.

Entuziasmul, curiozitatea şi zâmbetele copiilor le-au demonstrat poliţiştilor că activitatea a fost una de succes.

Sursa/Imagini: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate