Copil de 6 ani dispărut ieri pe raza comunei Crăcăoani, găsit la circa 30 km(!) depărtare

Luni, 9 ianuarie, un băiețel de numai 6 ani a dispărut din curtea unor rude din comuna Crăcăoani, județul Neamț.

Potrivit familiei, care a sunat la redacția noastră, copilul se juca afară și, din jurul orei 14.00, ar fi fost de negăsit. L-au căutat în zadar în apropierea locuinței, afară se înnopta, așa că au anunțat oamenii legii.

„Am primit o sesizare în jurul orei 17.15, cu privire la dispariția unui minor de 6 ani pe raza comunei Crăcăoani. Colegii mei au dispus suplimentarea efectivelor, s-au efectuat căutări specifice„, ne-a precizat comisar șef Irina Constantin- purtător de cuvânt al IPJ Neamț.

Și autoritățile publice locale s-au mobilizat, verificând sistemul video de supraveghere al comunei cu speranța că vor da de micuț.

Din fericire, povestea dispariției acestui copil are un final fericit. A fost găsit teafăr și nevătămat, la vreo 30 km (!) depărtare de locul dispariției.

 „În jurul orei 18.40, minorul a fost găsit pe raza municipiului Piatra Neamț.

Din primele cercetări, se pare că a fost transportat cu un mijloc de transport în comun.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul și cum a ajuns minorul de pe raza comunei Crăcăoani pe raza municipiului Piatra Neamț, neînsoțit„, a declarat pentru ZiarTarguNeamt.RO comisar- șef Irina Constantin.

Potrivit sursei citate, din primele cercetări se pare că băiețelul nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni în orele în care era de negăsit.

În acest caz, a fost anunțată și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț.

Andreea Trăsnea

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate