Copilaș de 5 luni, transportat de urgență la Iași după un scandal în familie. A fost ars cu ulei încins

Un copilaș în vârstă de cinci luni a fost transportat de urgență la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași, după ce a fost ars cu ulei încins pe față și pe brațe. Potrivit surselor noastre, totul s-a petrecut la data de 30 septembrie, în jurul orei 20:00, când tatăl copilului a ajuns acasă cu chef de scandal. Mama pregătea măncarea, având copilașul în brațe. În momentul în care tatăl s-a apropiat de aceștia, femeia a apucat tigaia și a încercat să își lovească soțul, numai că, din păcate, uleiul încins a ajuns și pe dânsa dar și pe copil. Bărbatul a suferit arsuri, dar potrivit unui comunicat transmis de SAJ Neamț, a refuzat transportul la spital, însă mama și copilul au avut nevoie de atenția sporită a medicilor.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați de către un bărbat, de 40 de ani, din Roman, cu privire la faptul că fiica sa a fost arsă cu ulei încins.

Din cercetările preliminare efectuate de polițiști, a rezultat că, urmare a unui conflict izbucnit spontan, între doi soți din municipiul Roman, un copilaș de 5 luni ar fi suferit arsuri, la nivelul feței și al membrului superior drept, în circumstanțe care urmează a fi stabilite din cercetări.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, pentru stabilirea cauzelor producerii acestui incident.

De asemenea, au fost informați reprezentanții DGASPC.”, a declarat pentru ZiarPiatraNeamț.ro, Sinsp Ciofu Ramona, IPJ Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate