Cristian Popescu Piedone a venit la Piatra-Neamț pentru a susține candidatul PUSL la Primărie (VIDEO)

Sâmbătă, 7 octombrie, primarul sectorului 5 al capitalei, cunoscutul Cristian Popescu Piedone, a venit la Piatra-Neamț pentru a anunța candidatul PUSL (Partidului Umanist Social Liberal) la Primărie. Laurențiu Amedeo Dulamă este propunerea pentru Piatra-Neamț a partidului al cărui președinte executiv este Piedone.

Cristian Popescu Piedone este originar din Neamț, din Farcașa, iar susținerea candidatului PUSL la Piatra-Neamț nu este decât un prilej fericit de a reveni pe plaiurile natale. În cadrul unei emisiuni-interviu, Piedone și-a exprimat opinia de edil, în stilul caracteristic, cu privire la lucrările din orașul de la poalele Pietricicăi, a vorbit despre cum l-a înfrânt și cum a învins, în cele din urmă, sistemul și, nu în ultimul rând a transmis un îndemn ferm pentru toți pietrenii să meargă la vot în 2024, indiferent pe cine aleg sau că își anulează votul, pentru a nu mai oferi legitimitate prin absenteism unor oameni care, poate, nu iau cele mai bune decizii pentru comunitatea lor.

Piedone este cunoscut pentru modul în care face administrație în capitală, pentru stilul în care „îi pune la treabă” pe angajații primăriei să rezolve problemele pe loc, dar, mai ales, pentru că notorietatea lui s-a clădit ani la rând prin faptul că a ascultat ceea ce au de spus oamenii obișnuiți. Dincolo de bulevarde, de șantiere, de proiecte și hârtii plimbate prin birouri, Piatra-Neamț are nevoie de lideri care să îi mai asculte și pe oameni din când în când.

Se anunță o competiție acerbă în 2024, însă e o ocazie pentru toți pietrenii, toți nemțenii, toți românii să își verse nemulțumirea la vot, în proporție covârșitoare, pentru a avea, în sfârșit, măcar niște alegeri legitime în Parlamentul European, în Parlament, la primării, în consilii locale și la președinție.

Vă invităm să urmăriți materialul video:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate