Cristian Sauciuc, director general SC Troleibuzul SA – Vă urez un An Nou 2024 plin de sănătate, fericire și prosperitate

Dragi călători,

În pragul Anului Nou 2024, doresc să vă transmit cele mai calde urări și să vă mulțumesc pentru că ați ales să călătoriți cu mijloacele de transport în comun ale SC Troleibuzul SA. Fiecare dintre voi contribuie la dezvoltarea unui sistem de transport mai eficient și mai ecologic în orașul nostru.

Așa cum ați observat, anul 2023 a fost marcat de un pas important în modernizarea flotei noastre, prin dotarea cu autobuze electrice noi și confortabile. Aceasta nu este decât începutul. Ne angajăm ca și în 2024 să continuăm să investim în achiziționarea de autobuze moderne și ecologice, având ca scop îmbunătățirea experienței dvs. de călătorie și reducerea impactului asupra mediului.

Eforturile noastre sunt dedicate creării unui sistem de transport în comun la standarde înalte, pentru ca fiecare călătorie să fie cât mai plăcută și eficientă. Vrem să asigurăm un serviciu de calitate, care să răspundă nevoilor dvs. și să contribuie la o viață urbană mai sustenabilă.

Vă urez un An Nou 2024 plin de sănătate, fericire și prosperitate. Sper ca în noul an să avem multe motive de bucurie și satisfacție, atât pe plan personal, cât și profesional.

La mulți ani!

Cu respect și apreciere, Cristian Sauciuc, Director General SC Troleibuzul SA

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate