Cristinel Croitoriu, candidatul PSD la Primăria Pângărați: „Vom aduce în comuna noastră fonduri județene, guvernamentale și europene”

În spatele fiecărei comunități prospere se află un lider puternic, un gospodar iscusit. Cristinel Croitoriu, candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Pângărați, își asumă misiunea de a modela viitorul localității, alături de echipa sa. Cu o experiență vastă în administrația publică locală, Croitoriu este economist de profesie și a îndeplinit funcția de viceprimar, acumulând peste 25 de ani de expertiză în domeniu.

„Am învățat de la oamenii acestor locuri că încrederea înseamnă respect, iar respectul înseamnă să fii acolo pentru cei din jur.  Sunt pregătit să pun la dispoziție toată priceperea și experiența mea pentru a duce la bun sfârșit proiectele necesare pentru Pângărați.”, a transmis Cristinel Croitoriu.

„Este inacceptabil faptul că Pângărați este singura comună din județ care nu a accesat niciun proiect european. Acest lucru trebuie să se schimbe.”, a atras atenția unul dintre membrii echipei PSD Pângărați.

Am învățat de la fostul primar, pe care-l știe toată lumea (Lungu Bordea Petru), că se poate. Voi aduce proiecte bune pentru comunitatea noastră. Vom atrage fonduri europene pentru toate drumurile din comună. (…)”, a mai adăugat Croitoriu.

Echipa a subliniat faptul că, pentru Stejaru, rezolvarea problemei canalizării reprezintă cea mai importantă prioritate în acest mandat. Este necesară construcția unei stații de epurare pentru a gestiona și trata apele uzate, contribuind astfel la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor și la protejarea mediului înconjurător.

„Priviți în jur! Aceste locuri lăsate în paragină ar putea fi locuri pline de bucurie pentru copiii noștri. Propun înființarea de parcuri și locuri de joacă pentru copii în fiecare sat.”, a adăugat Cristinel Croitoriu.

Un alt membru al echipei a transmis: „Folosirea resursele în beneficiul comunității noastre și să oferim tinerilor noștri șanse reale de a se dezvolta într-un mediu sănătos. Aceste cămine pot fi folosite pentru activități sportive și recreative.

Cristinel Croitoriu a mai transmis: „Vreau ca și comuna noastră să aibă acces la facilități moderne și bine întreținute. De aceea doresc la Stejarul o bază sportivă modernă și o sală de sport.

Una dintre prioritățile mele este să reînviem viața comunitară din Pângărați. În ultimii doi ani am organizat din bugetul meu personal un târg de toamnă sprijinind  producătorii locali. Dar acesta este doar începutul. Vrem să readucem la viață activitățile din comună.”

Membrii echipei PSD Pângărați au atras atenția asupra faptului că în spatele zâmbetelor și a imaginilor de pe social media se află o realitate adesea uitată. Mulți dintre cei care luptă în tăcere pentru a merge mai departe nu primesc sprijinul de care au nevoie: ”Actuala conducere a întâmpinat dificultățile în a respecta angajamentele sale. Plățile către persoane cu dizabilități și asistenții personali au fost întârziate, iar dările către bugetul de stat nu au fost achitate la timp. Politica PSD este una care se preocupă întotdeauna de toate categoriile sociale. Ne angajăm să asigurăm toate drepturile legale și să ne asigurăm că fiecare om se va simți în permanență sprijinit și apreciat.

„Ne bucurăm de sprijinul Domnului Daniel Harpa, actualul președinte al PSD Neamț și viitorul președinte al Consiliului Județean Neamț. Împreună vom face echipă și vom aduce în comuna noastră fonduri județene, guvernamentale și europene.”, a mai adăugat Cristinel Croitoriu, candidat PSD la Primăria Pângărați.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate