CS SPERANȚA RĂUCEȘTI joacă azi pentru promovarea Neamțului în Liga 3

CS Speranța Răucești va disputa astăzi, 25 iunie, pe teren propriu, de la ora 17.30, returul barajului de promovare în Liga 3 cu ACS Juniorul Suceava.

Meciul tur de săptămâna trecută, pe terenul din Ițcani Suceava, scorul a fost 0-0.

Amintim că Speranța Răucești a avut victorii semnificative în ultima perioadă și a câștigat Liga 4 Neamț cu o etapă înainte de terminarea sezonului.

Potrivit Federației Române de Fotbal, Speranța Răucești are în componență foști jucători de la FC Ceahlăul, cum ar fi atacantul Dragoș Patrichi, mijlocaușul Mădălin Popa, fundașul Andrei Vițelaru sau portarul Alexandru Hărăguță, ultimul venind de la CS Dante Botoșani (Liga 3) în iarna care a trecut. De asemenea, cinci dintre componenții acestei formații joacă și în Liga 2 la futsal, pentru Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, cum este portarul Ionuț Bicleanu și jucătorii de câmp Vasile Avram, Alexandru Bordeanu, Alexandru Smău și Ionuț Apostoae.

Rămâne de văzut dacă CS Speranța Răucești va reuși să reprezinte județul Neamț în Liga 3. Încă aveți timp să ajungeți la meci pe stadionul din Răucești, pentru a-i susține pe jucătorii nemțeni, de la ora 17.30.

Potrivit paginii oficiale a FC Speranța Răucești, meciul se va putea urmări și aici (click)

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate