CSM Ceahlăul are un nou sponsor, din alt județ: „Bun venit, SSAB-AG Bacău!” (VIDEO)

Miercuri, 9 august 2023, în cadrul unei conferințe de presă, CSM Ceahlăul Piatra Neamț a prezentat noul sponsor al echipei. Este vorba despre SSAB-AG Bacău, o companie de construcții civile și industriale cu cifră de afaceri de 80 de milioane de euro în anul 2022. Acest lucru arată că numele CSM Ceahlăul are rezonanță mare în toată țara, nu doar pe plaiurile nemțene.

Noul sponsor din Bacău se alătură grupului de firme COMES (Comes SA, COMES Valves și COMES Industry) și firmelor Decor Lux și Evo Pack, cele care au ales până acum să sprijine activitatea CSM Ceahlăul.

„Pot să spun că sunt foarte fericit că am reușit să aducem alături de noi o firmă foarte importantă care are un cuvânt de spus în toată țara în ceea ce privește activitatea pe care o desfășoară. Compania SSAB din Bacău este 100% privată, unul dintre asociați este prezent alături de noi. Mă bucur că au venit alături de noi și că au fost interesați de proiectul nostru. Totodată sunt și puțin dezamăgit că companii de renume din Neamț nu au venit alături de noi. Trebuie să ne bucurăm că din alte județe sunt persoane interesate de acest proiect. Îi mulțumim că s-a alăturat proiectului nostru, va avea vizibilitate extraordinară, va avea fața tricoului nostru și are cea mai mare contribuiție după companiile COMES.”, a declarat Anton Măzărianu, CEO COMES, și principalul sponsor al echipei.

Compania SSAB-AG din Bacău a ales să sprijine sportul pietrean și să primească în loc un plus de mediatizare împreună cu un club renumit în fotbalul românesc. CSM Ceahlăul demonstrează astfel că lucrurile făcute serios, că performanța și implicarea în a demonstra valoare, că un stadion la standarde ridicate pot fi atuuri în atragerea de finanțare din orice alt loc decât Piatra-Neamț.

”Mă numesc Gabriel Nistor, sunt directorul general al companiei și președintele Consiliului de Administrație. Noi suntem o societate pe acțiuni, înființați în 1991, desfășurăm activități în domeniul construcțiilor, avem 300 de angajați, 5-6 de puncte de lucru în țară, cu prezență națională. Eu sunt împătimit al fenomenului, e un fenomen social, sunt și un pic patriot, ținând cont de regiunea în care trăim și nu sunt prea multe proiecte în zona noastră de genul acesta. Consider că este un mesaj și așa cum noi am putut din Moldova să ne prezentăm în toată țara și Ceahlăul ar trebui să progreseze și să demonstreze că se poate și la noi. A fost inițiativa domnului Măzărianu și am răspuns prezent. Nu avem alte avantaje decât un pic de vizibilitate, e adevărat. Noi suntem în domeniul construcțiilor publice și private, dar cred că trebuie să dăm un mesaj cu toții și îi rog pe toți cei care au ocazia să sprijine un sport să o facă. Ceahlăul reprezintă un brand. În măsura în care voi putea, mi-ar face plăcere să vin și la meciuri.”, a declarat Gabriel Nistor.

În a doua parte a conferinței de presă s-a discutat despre primul meci din Liga 2 în deplasare cu Corvinul Hunedoara, dar și despre viitorul competițional.

Reamintim suporterilor că duminică, 13 august, la ora 12.00, CSM Ceahlăul înfruntă CSM Reșița pe stadionul din Piatra-Neamț, în etapa a doua a Ligii 2 Casa Pariurilor.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate