CSM Ceahlăul joacă în deplasare cu FC Argeș, de la ora 11.00

CSM Ceahlăul Piatra Neamț a plecat de vineri, 5 aprilie, spre Mioveni, acolo unde va disputa meciul cu FC Argeș Pitești din etapa a doua a Ligii 2, Play-out, Grupa A. Confruntarea are loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 11:00, iar suporterii galben-negrilor vor putea vedea meciul în direct pe canalul de Youtube al clubului argeșean sau pe pagina de Facebook.

CSM Ceahlăul se confruntă cu probleme de lot, ca și la etapa precedentă, informează clubul sportiv. Din cauza accidentărilor vor absenta patru mijlocași centrali.

Cristian Pustai, antrenor CSM Ceahlăul:

“Ne așteaptă o partidă dificilă cu FC Argeș. Ei nu au jucat săptămâna trecută și au avut timp să-și mai regleze dintre probleme, plus că, teoretic, mai au și emoții în lupta pentru evitarea retrogradării. Între ei și Unirea Dej sunt totuși zece puncte și nu cred că vor ajunge în situația de a retrograda.

Echipa noastră s-a pregătit bine în cursul acestei săptămâni, dar avem în continuare probleme de lot. Vor absenta Akwasi, Barb, Onișa și Jaquite, toți accidentați. Vor fi însă în lot Bacalu și Larrauri”.

După acest meci, echipa va avea pauză în etapa a III-a din Play-out, iar pe 20 aprilie va evolua pe propriul teren cu CSM Alexandria.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate