CSM Ceahlăul Piatra-Neamț anunță cu mândrie un nou sponsor și detalii despre meciul cu CS Corvinul Hunedoara (VIDEO)

CSM Ceahlăul a organizat o conferință de presă pentru a prezenta informații importante legate de meciul pe care echipa nemțeană îl va disputa în deplasare cu CS Corvinul Hunedoara, dar și pentru a anunța o nouă adiție în galeria sponsorilor. Evenimentul a fost împărțit în două părți, în prima parte luând cuvântul antrenorul CSM Ceahlăul, Cristian Pustai.

În prima parte a conferinței, antrenorul Cristian Pustai a prezentat o avancronică a meciului cu CS Corvinul Hunedoara, oferind detalii despre pregătirea echipei și strategia pe care o vor adopta pentru a obține un rezultat pozitiv în meciul ce urmează. Acesta a subliniat importanța susținerii din partea fanilor și a efortului colectiv al întregii echipe pentru a obține victoria.

„Vom pleca de vineri, după ce vom efectua antrenamentul aici, în localitate, pentru că este cea mai lungă deplasare, iar deplasările din ziua de astăzi în țara noastră, cu orele, sunt relative, așa că am încercat să ne luăm o marjă de eroare, să încercăm să parcurgem distanța aceasta lungă în ziua de vineri, să încercăm să ajungem, să sperăm, seara, să putem lua cina la o oră rezonabilă, să avem o zi de antrenament și de odihnă la Hunedoara și pe urmă, duminică, să avem acest prim joc. Într-adevăr începe un nou campionat și începe într-o altă ligă, cum am zis, ne bucurăm de tot sprijinul și euforia creată în jurul acestei promovări, doar că trebuie să stăm cu picioarele pe pământ, să fim realiști, că va fi cu totul altceva. Încercăm să formăm o echipă puternică, o echipă care să pună problema oriunde va juca, fie că e pe teren propriu, fie că e în deplasare și sper ca la sfârșitul campionatului să fim mulțumiți de evoluția noastră. (…) Ne așteaptă meci de cupă miercuri, apoi duminica viitoare meci cu CSM Reșița. Este foarte onorant faptul că în primele două etape o echipă nou promovată este televizată la ambele jocuri. Asta înseamnă ceva și sperăm să nu dezamăgim. (…)”, a declarat antrenorul CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

În această deplasare, la fel ca la toate antrenamentele și în toate deplasările, echipa este însoțită de președintele executiv, Marin Mitran, care a transmis următoarele:

„Eu pot să spun că sunt optimist în ceea ce am făcut în perioada aceasta de o lună și jumătate sau două, sper ca echipa să se ridice la nivelul pe care îl cunoaștem noi și să aibă un joc bun. Suntem foarte pozitivi, jucătorii am văzut că sunt motivați, dorința este foarte mare, pot doar să îi susțin și să fiu lângă ei și să îi motivăm cu ce putem, fiecare cu ce poate, asta pot să spun, altceva e greu de spus.” (…)

În cea de-a doua parte a conferinței, declarațiile au fost susținute de către noul sponsor al CSM Ceahlăul, Cosmin Vacariu, administratorul firmei EvoPack, un antreprenor care dorește să se alăture galeriei sponsorilor echipei și să ofere sprijin necondiționat pentru dezvoltarea și succesul acesteia. Noul sponsor a exprimat entuziasmul să facă parte din proiectul echipei și a vorbit despre angajamentul său de a contribui la creșterea performanțelor și a vizibilității CSM Ceahlăul în competițiile viitoare.

„Vă mulțumesc mult pentru invitație, mulțumesc mult pentru prezență. În primul rând vreau să mulțumesc conducerii clubului că a salutat pozitiv să ne alăturăm și noi și ne-a primit ca și sponsor în cadrul clubului Ceahlăul Piatra Neamț. Sper la un parcurs cât mai bun al echipei, sprijinul financiar pe care îl vom acorda noi, sponsorii, să fie unul de bun augur. Principalul factor care ne-a motivat cumva să venim alături de echipă este în primul rând conducerea, care este o conducere cu ținte și obiective foarte clare, acesta a fost principalul motiv pentru care am decis să ne alăturăm și noi acestui proiect. Pe lângă asta, eu sunt și microbist, iubitor al fenomenului, și vă dați seama că a fost o deosebită plăcere să iau parte la acest frumos și curajos proiect. Sper ca și alte companii să ni se alăture și mobilizarea de a atrage alți sponsori să nu se oprească aici, ținând cont că noi, persoanele din mediul privat, suntem datoare mediului din care facem parte să întoarcem acel „ceva”, prin sponsorizări, prin participări la sponsorizări culturale, sportive, șamd. Ce pot să spun, urez mult succes echipei în noul sezon, sper ca publicul nemțean să se bucure de un fotbal de calitate și de rezultate cât mai pozitive. Vă mulțumesc!”, a transmis Cosmin Vacariu, noul sponsor oficial al echipei.

Acesta a mai adăugat că, atât cât îi va permite timpul, va merge și la meciurile din deplasare: „Așa cum am făcut și la meciul de baraj spre exemplu, la Suceava, atât în deplasare, cât și acasă sper să pot onora toate invitațiile clubului. (…) Sperăm ca obiectivele clubului să rămână în picioare și să aibă un parcurs cât mai bun.”

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate