CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, mesaj la final de an pentru suporteri. 2023, anul pasului spre performanță

Echipa Ceahlăul Piatra-Neamț a transmis pe pagina de socializare un amplu mesaj dedicat suporterilor, sponsorilor și tuturor celor care au crezut în galben-negri:

CSM Ceahlăul a ajuns la finalul lui 2023 și, dacă e să tragem linie, considerăm că suntem pe plus. Din toate punctele de vedere.

Echipa a reușit o promovare ce părea un vis extraordinar de greu de atins. Am prins ”primele patru”, după care a urmat acel parcurs excepțional în play-off. Din postura de ocupantă a locului 4 am terminat pe doi. Era deja o performanță. A urmat semifinala în două manșe cu locul 1 din Seria 2 a Ligii 3, Metalul Buzău, cu primul meci acasă. Atmosferă de meci mare, dar cu rezultat (1-1) care nu le-a dat chiar multora speranțe pentru retur. La Buzău, CSM Ceahlăul a dictat ritmul meciului, a marcat repede și a încheiat într-o bucurie imensă.

A urmat finala cu Suceava. Sorții au vrut să jucăm meciul decisiv acasă și parcă toată lumea privea cu foarte multă încredere spre ceea ce avea să urmeze. O remiză fără goluri la Suceava nu schimba deloc calculele pentru retur. Foresta și susținătorii ei nu puteau să uite totuși că în șase meciuri înaintea ”marelui bal” de la Piatra Neamț, CSM Ceahlăul nu câștigase niciodată în sezonul 2022-2023.

7 iunie 2023 va rămâne ca dată importantă în cartea de istorie a sportului rege de la Piatra Neamț. Totul s-a învârtit în jurul meciului. Se simțea parcă în aer că urma un eveniment important. Organizarea a fost dificilă, fiindcă ne așteptam la mulți suporteri. Nu a visat însă nimeni la 10.000 și chiar peste. Niciodată. A urmat și prima victorie împotriva Forestei în acel sezon. Prima, ultima și cea mai importantă. 2-0 într-o atmosferă electrizantă, cu suporteri care au transmis energie echipei.

Vacanța a fost apoi scurtă fiindcă urma să înceapă parcursul în Liga 2. Au apărut schimbările de lot, în conducerea clubului, dar nu și în conducerea tehnică. Aici s-a mers pe continuitate după ce Cristian Pustai și colegii săi au lucrat minuțios și au reușit.

Despre parcursul în Liga 2 nu mai trebuie mult spus. A fost poate, pentru unii, peste așteptări. Cert este că am jucat însă cel mai frumos fotbal din divizie. Echipa a produs un fotbal atractiv, a avut ocazii, a marcat mult și a ratat, poate, și mai mult. Dar mereu a fost apreciată. Poate măcar pentru asta trebuie să fim mândri, noi suporterii galben-negrilor. Sau să fim mândri pentru că atunci când mergem la stadion știm că nu vom vedea un meci fad și lipsit de strălucire.

CSM Ceahlăul mulțumește galeriei care a ajuns la peste 8000 de kilometri parcurși în 2023 pentru a fi alături de echipă și-n deplasare.

CSM Ceahlăul mulțumește fiecărui suporter pentru sprijin, pentru susținere, pentru critici. Asta înseamnă că vă pasă.

CSM Ceahlăul mulțumește fiecărei societăți comeriale care a decis să sprijine financiar clubul pentru ca activitatea sa să continue.

CSM Ceahlăul mulțumește domnului Ioan Anton Măzărianu, CEO al grupului de firme COMES și finanțător al clubului, pentru că a ales să dea stabilitate clubului și să ajute într-un mod determinant la ceea ce s-a realizat în 2023.

Sărbători fericite! 💛🖤

este mesajul CSM Ceahlăul Piatra Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate