Cu cine credeți că va face primăria Piatra-Neamț culoarele de mobilitate urbană din oraș?

Primăria Piatra-Neamț va investi în reamenajarea străzilor principale, a podurilor, a trotuarelor, pistelor de bicicliști și alte lucrări reunite sub numele de culoare de mobilitate urbană zeci de milioane de euro.

Au fost licitații pentru acești bani, au venit firme de construcții și, ce să vezi? Mai țineți minte firmele acelea de construcții despre care ziceau unii liberali, în frunte cu actualul președinte al PNL Neamț, că sunt suspecte de corupție și că sunt firmele PSD? Imposibil să nu fi auzit de la băieții de la PNL cel puțin o dată de firma Danlin de la Roman sau de cel puțin câteva ori de firma lui Ginel, cumătrul lui Arsene.

Exact despre acele firme vorbim. De firmele despre care zicea actualul președinte PNL, pe atunci prefect, că sunt pe mână cu PSD-ul și că au făcut ilegalități la lucrările de pe drumul Bicaz – Poiana Largului, că au aranjat cu PSD să li se dea lucrările și câte și mai câte nenorociri au zis unii liberali ajutați de jurnaliștii lor de companie despre aceste firme, mai ales despre cea pe care o denumeau firma cumătrului lui Arsene.

Ei bine, primăria liberală, cu primar PNL, cu majoritate de dreapta și cu pretenții de oameni corecți până în măduva oaselor vor da zecile de milioane de euro firmelor pe care le denumeau până mai ieri firmele PSD sau ale cumătrului lui Arsene și trebuiau cercetate de DNA, DIICOT și piticot.

Păi, ce faceți domnilor de la PNL Neamț? Vă apucați de dat lucrări celor pe care-i suspectați până mai ieri de mare corupție? Dați acum zeci de milioane firmei cumătrului lui Arsene? Păi, ce am făcut? Cum de au luat licitațiile de la primăria PNL? Când lucrează pentru CJ Neamț-PSD sunt corupți și răi, iar când lucrează pentru Primaria Piatra-PNL sunt corecți și profesioniști?

Vedeți, domnilor de la PNL, cum ați blocat din răutate politică lucrările de la drumul Bicaz – Poiana Teiului pe motiv că s-au dat lucrările ilegal firmei cumătrului lui Arsene, iar acum, când aveți de făcut o lucrare de anvergură, o faceți cu aceeași firmă a cumătrului pentru că nicio altă firmă nu v-a ofertat ceva mai bun calitate/preț? Oare nu vă este rușine, măcar un pic?

Și uite așa PNL-ul își dă din nou singur în cap, arătând tuturor că ipocrizia politică la Neamț nu are nicio limită.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate