„Cu mândrie, poartă IE” – Un eveniment deosebit, organizat de Oana Bulai

Deputatul Oana Bulai, o tânără pasionată de promovarea tradițiilor și culturii românești, va organiza evenimentul intitulat „Cu mândrie poartă Ie” în Parcul Municipal Roman, pe data de 24 iunie. Această inițiativă își propune să celebreze și să încurajeze purtarea Iei, o bluză tradițională românească, în rândul comunității locale și să reafirme importanța patrimoniului cultural național.

Organizatoarea evenimentului a menționat că dorința ei este de a readuce în atenția oamenilor importanța Iei și să promoveze faptul că aceasta poate fi purtată cu mândrie și în contextul modern. Ea consideră că Ia reprezintă un simbol al identității românești și că este esențial să ne conectăm cu tradițiile noastre pentru a ne păstra rădăcinile culturale vii.

Evenimentul „Cu mândrie poartă Ie” se adresează tuturor persoanelor interesate de cultura și tradițiile românești, indiferent de vârstă sau origine. Participanții sunt încurajați să vină îmbrăcați în Ie și să împărtășească în comun frumusețea și semnificația acestei piese vestimentare.

Vezi mai multe știri pe Stiri Roman

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate