„Cu viața mea apăr viața” la Colegiul Național „Ștefan cel Mare” din Târgu-Neamț

În data de 19.04.2024, la sediul Colegiului Național „Ștefan ce Mare” din orașul Târgu-Neamț a avut loc ultima etapă zonală a concursului „Cu viața mea apăr viața”.

În concurs s-au înscris 18 echipe de gimnaziu și 2 echipe de liceu din orașul Târgu-Neamț și comunele Agapia, Bălțătești, Brusturi, Crăcăoani, Ghindăoani, Grumăzești, Păstrăveni, Petricani, Pipirig, Răucești, Timișești, Țibucani și Vânători Neamț.

După desfășurarea celor două probe de concurs, proba teoretică și proba practică, clasamentul a fost următorul:

LICEU
Locul I🥇– Colegiul Național „Ștefan cel Mare” Târgu-Neamț
Locul II 🥈 – Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Târgu-Neamț

GIMNAZIU
Locul I🥇 – Școala Gimnazială Brusturi
Locul II 🥈– Liceul Tehnologic „Ion Creangă” (Structura Pluton)
Locul III🥉 – Școala Gimnazială Păstrăveni

Felicitări tuturor participanților și succes în la etapa județeană!

Mulțumim reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean și Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență care s-au implicat în pregătirea elevilor pentru acest concurs, reprezentanților SAJ care au asigurat asistența medicală și celor de la Crucea Roșie care ne-au fost alături.

Etapa județeană se va desfășura în data de 25.04.2024 la Colegiul Național „Gheorghe Asachi” din municipiul Piatra-Neamț, unde vor participa echipajele de gimnaziu și liceu clasate pe primele trei locuri la etapele zonale.
Echipajele clasate pe primul loc vor participa la etapa interjudețeană ce se va desfășura în județul Bacău. La această etapă vor participa câștigătorii etapelor județene din județele Bacău, Neamț și Vaslui.

a transmis ISU Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate