„Cu voința și determinarea sa, America a devenit un simbol al libertății și speranței pentru întreaga lume” (Adrian Niță)

Zilele trecute a avut loc cea mai importantă sărbătoare a curajului, libertății și democrației: Ziua Independenței Statelor Unite ale Americii. În anul 1776, pe acest teritoriu s-a format o națiune care a jurat să lupte pentru drepturile și libertățile tuturor.

„Cu voința și determinarea sa, America a devenit un simbol al libertății și al speranței pentru întreaga lume.

Este un moment în care ne aducem aminte de valorile care au făcut din America țara pe care o cunoaștem și o iubim astăzi. Un moment în care ne unim cu toții pentru a celebra idealurile de libertate, egalitate și dreptate pentru toți.

Astăzi, să ne amintim cu recunoștință de acele principii, de visele îndrăznețe ale părinților fondatori și de toți cei care au luptat și continuă să lupte pentru a le proteja!

Să sărbătorim cu bucurie, să ne lăsăm inspirați de spiritul american și să ne amintim că putem fi uniți prin diversitate și toleranță. La mulți ani, America!”, a transmis Prefectul Județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate