Culoarele de mobilitate se fac pentru a se circula mai greu cu mașina personală în Piatra-Neamț. Treziți-vă cei care sperați că veți circula mai bine!

Vedem încă oameni manipulați de echipele de zgomot ale celor care implementează planurile de control al populației. Acești oameni naivi speră ca după terminarea șantierelor din Piatra-Neamț să meargă mai bine, mai repede și mai eficient cu mașina personală prin oraș. Acești oameni nu au înțeles, din păcate, nimic. Culoarele de mobilitate sunt concepute special ca să se meargă mai prost cu mașina personală și ca deplasarea cu mașina personală să nu mai fie confortabilă.

Treziți-vă cei ce visați că veți merge mai bine cu mașina prin Piatra-Neamț! Tot ce se face acum se face ca să se creeze un sistem rutier care SĂ DESCURAJEZE DEPLASAREA CU MAȘINA PERSONALĂ. Pentru asta am primit banii europeni. Pentru ca oamenii din Piatra-Neamț să fie descurajați să își folosească mașina proprietate personală și să meargă cu transportul în comun, bicicleta sau pe jos.

Dacă noile culoare de mobilitate nu vor descuraja pietrenii să mai meargă cu mașina proprietate personală riscăm să dăm banii europeni înapoi și să ajungă orașul în faliment. Deci, realizarea culoarelor de mobilitate va fi considerată un succes doar dacă îngreunează deplasarea cu mașinile proprietate personală nu invers cum ar crede unii sau cum ar vrea să lase să se înțeleagă alții care vor din nou votul pietrenilor.

De asta se desființează parcările, de asta vor merge mașinile proprietate personală în șir indian pe o singură bandă, de asta vor fi sute de semafoare care să favorizeze transportul în comun, de asta se face serviciu de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar și s-au dublat amenzile pentru parcări și de asta proprietarii de mașini din Piatra-Neamț se vor mai trezi cu o mulțime de surprize neplăcute care să-i determine să nu își mai folosească proprietatea personală pe patru roți sau să renunțe la a mai avea mașină și să meargă cu transportul în comun, bicicletă sau pe jos.

Dacă după terminarea culoarelor de mobilitate s-ar merge mai bine cu mașina personală, atunci s-ar stimula achizițiile de noi mașini personale și folosirea lor, iar administrația locală progresistă și de dreapta nu asta vrea și nu pentru asta a primit banii europeni, ci pentru a descuraja oamenii să mai folosească mașinile personale.

Nu este nicio teorie a conspirației. E doar realitatea 100%. Mai puțin cu mașinile personale, mai multe camere de luat vederi, mai puțină libertate de mișcare și mai mult control al populației. Asta se implementează acum la Piatra-Neamț cu mâna celor de la PNL și USR și cu lipsa totală de reacție a celor de la PSD, PMP, ALDE, PRO și care or mai fi și care nu au mișcat un deget să oprească aceste lucruri.

Așadar, cei care mai sperați că vă veți deplasa mai bine cu mașina personală după terminarea șantierelor de la culoarele de mobilitate și vă uitați în gura celor care vă păcălesc și vă dau speranțe treziți-vă și puneți mâna și citiți ce e cu mobilitatea urbană… Nu e pentru confortul nostru, ci pentru controlul nostru, iar acesta este doar începutul unui plan mai amplu de control al populației.

Un plan similar aveau și comuniștii, numai că ei descurajau pietrenii să aibă și să folosească mașinile personale prin limitarea combustibilului la o rație lunară de 15 litri pentru o mașină și mai toată lumea folosea transportul în comun. Acum nu s-ar mai putea implementa o astfel de restricție, dar în schimb se fac impozite și asigurări ucigătoare financiar, se cresc accizele și taxele la combustibil de sare în aer prețul acestuia și se fac culoare de mobilitate care să favorizeze transportul în comun și să descurajeze folosirea mașinilor personale. Un pic mai elaborat față de ce făceau comuniștii, dar pe aproape.

Iosub Robert

PMUD_PN_final_2022

SIDU_Piatra_Neamt_pn

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate