Cum se emit oare autorizațiile de construcții la Roman? ISC, Poliția, DNA… doarme toată lumea?

La Roman, mare parte din rețeaua de apă este expirată ca termen de viață, motiv pentru care sunt avarii periodic și se oprește apa uneori în tot orașul.

Aceste țevi expirate trec, de regulă, pe sub șoselele sau trotuarele din Roman. Pentru a asfalta o stradă sau a face lucrări de infrastructură, primăria Roman trebuie să emită o autorizație de construcție în spatele căreia trebuie să stea un set de avize de la distribuitorii de utilități: gaz, curent, apă.

Este o minune cum se emit la Roman avize sau autorizații de construcție peste niște conducte expirate care trebuie înlocuite. AȘA CEVA ESTE IMPOSIBIL din punct de vedere legal. Ori cineva dă avize cu încălcarea legii, ori cineva emite autorizații de construcții cu încălcarea legii.

Nu ne e clar și ce fel de somn practică consilierii locali care aprobă să se facă lucrări de genul asfaltărilor pe străzi unde dedesubt sunt conducte depășite ca durată de viață.

Aleșii locali nu văd, ISC și celelalte instituții nu observă. Poate ar trebui să se treacă la nivelul penal de cercetare a acestui mister.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate