Cum se va circula pe podurile de pe DN 2, Horia, județul Neamț (OFICIAL DRDP)

Lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație la podurile peste râul Moldova de pe DN 2, Horia, județul Neamț, continuă conform graficelor anunțate anterior.

🔵 Astfel, după ce sâmbăta trecută constructorul a finalizat lucrările pe sensul dinspre Bacău spre Roman, începând din această săptămână vor începe lucrările pe celălalt sens, după cum urmează:

– joi, 18 august – începere frezare suprafață asfaltică existentă

– vineri, 19 august – așternere mixtură asfaltică

– sâmbătă/duminică (20/21 august) – circulație pe ambele poduri

– luni – vineri (22 – 26 august) – restricționarea circulației auto pe sensul Roman – Bacău, pentru reparații, montarea rosturilor și turnarea betoanelor de îmbinare

– 26 – 31 august (estimativ) – întărire beton, cu restricționare circulație

– 1 septembrie (estimativ) – redeschidere trafic pe ambele sensuri

🔵 Reamintim, lucrările aflate în desfășurare la podurile de pe DN 2 constau în reparații asfaltice ale căii de rulare, demontarea rosturilor degradate, refacerea suportului, trasarea și realizarea găurilor, montarea dispozitivelor de protecție. Procesul tehnologic include și folosirea de betoane speciale, cu timpi stricți de maturare, motiv pentru care este necesară restricționarea circulației auto. De asemenea, timpii tehnici de execuție și termenele de finalizare estimate pot fi influențate și de condițiile meteo nefavorabile.

🔵 Prin urmare, DRDP Iași reiterează apelul la înțelegere din partea participanților la trafic, pe care-i asigură de întreaga disponibilitate a constructorului și a tuturor celor implicați de a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil, cu respectarea întocmai a cerințelor tehnologice aferente unei bune execuții.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate