CUPA TSD 2022/ Competiție de fotbal caritabil, la Târgu-Neamț

Sâmbătă, 27 august, T.S.D. TÂRGU- NEAMȚ organizează „Cupa TSD 2022” – competiție de fotbal caritabil la care se poate înscrie orice echipă doritoare să ajute copiii nevoiași în pragul noului an școlar.

Taxa de înscriere este 250 lei/ echipă, taxă din care se vor cumpăra rechizite și tot ce le este necesar copiilor din familii nevoiașe, pentru a începe anul școlar.

Diana Mercaș, președinte TSD Tg. Neamț

Numeroși tineri din orașul nostru se implică enorm de organizarea acestei competiții și țin să le mulțumesc pentru acest lucru!„, ne-a precizat Diana Mercaș, președinte TSD Târgu-Neamț.

Competiția de fotbal caritabil organizată de TSD Târgu-Neamț se află la cea de-a treia ediție. Anul acesta se va desfășura pe terenul sintetic de la Colegiul Național „Ștefan cel Mare”.

Sperăm ca în acest an să avem o competiție de mare amploare și toți pasionații de fotbal să ne fie alături și să concureze, chiar și din partea instituțiilor.

Vom avea premii surpriză, tombole, diplome, medalii, cupe.

Acest campionat se realizează cu ajutorul Primăriei orașului Târgu-Neamț și al Consiliului Local, dar și al Colegiului Național >Ștefan cel Mare<, parteneri fără de care nu am fi reușit!„, a conchis Diana Mercaș, președinte TSD Târgu-Neamț.

Potrivit organizatorilor, se joacă 5+1, maximul fiind de 9 jucători într-o echipă.

Înscrierile se pot face până joi, 26 august, la numerele de telefon 0747838355, 0748991368 sau 0747173708.

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate